Näyttelijätähti oli läpimurtonsa kynnyksellä Hollywoodissa, kun hän sai kauhean uutisen – tilanne paljasti elokuva-alasta uuden puolen - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätähti oli läpimurtonsa kynnyksellä Hollywoodissa, kun hän sai kauhean uutisen – tilanne paljasti elokuva-alasta uuden puolen

Hollywoodissa uraansa luonut näyttelijä hämmentyi siitä, miten paljon tukea hän on saanut sairastumisensa jälkeen ohjaajilta, tuottajilta ja kilpailevilta näyttelijöiltä.

Näyttelijä Angela Trimbur on esiintynyt syöpädiagnoosin jälkeen julkisuudessa rohkeasti kaljuna.­

15.12.2018 9:38

Näyttelijä ja tanssija Angela Trimbur astui joulukuun alussa kameroiden eteen ilman tummia hiuksiaan. Näyttelijän elämä kääntyi päälaelleen sen jälkeen, kun hän sai kuulla sairastavansa rintasyöpää.

Trimbur, 37 vuotta, kertoi toimittajille saapuneensa Hollywood Reporterin järjestämään Power 100 Women In Entertainment -gaalaan vain päivä sen jälkeen, kun sai tietää lääkärissä, että hän ei tarvitse tällä hetkellä sädehoitoa. Hän on käynyt kemoterapiassa syksyn aikana.

Tähti hymyili kameroille vaikeasta elämäntilanteestaan huolimatta leveästi.

Angela Trimbur hymyili leveästi kameroille joulukuussa. Takana on rankka syksy, johon on kuulunut kemoterapiaa ja lukuisia lääkärikäyntejä.­

Trimbur on tavoitellut vuosia näyttelijän uraa Hollywoodissa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan amerikkalaisessa Trash Fire -elokuvassa. Kyseinen elokuva ilmestyi vuonna 2016. Sen jälkeen Trimbur onnistui saamaan paljon sivurooleja suosituista tv-sarjoista, kuten New girl -sarjasta, NCIS-sarjasta ja vasta tekeillä olevasta Arranged-produktiosta.

Syöpään sairastuminen tuli kuitenkin pahasti uran luomisen tielle. Näyttelijä sai rintasyöpädiagnoosin viime heinäkuussa. Sen jälkeen hänen elämänsä koki täyskäännöksen.

Angela Trimbur on tehnyt työkseen sivurooleja lukuisissa Hollywood-tuotannoissa.­

Trimbur kertoi Hollywood Reporterissa hiljattain julkaistussa kirjoituksessa poikkeuksellisesta tilanteestaan.

Näyttelijä kertoo omin sanoin siitä, miten kävi kesällä tapansa mukaan erään tv-sarjan koe-esiintymisessä. Esiintyminen ei ollut tuntunut menneen kovin hyvin, mutta tuottajat olivat ilmeisesti eri mieltä.

Trimbur oli juuri saanut tietää syövästä lääkäriltä, kun hänen managerinsa soitti.

– Sain puhelun manageriltani ja tiedon, että minut oli valittu rooliin. Pyörittelin silmiäni, koska se tuntui ihan vitsiltä. Kuin uusi kappale Alanis Morissetten Ironic-biisiin.

– Selitin managereilleni sen jälkeen, mitä sain kuulla lääkärissä. He olivat shokissa. Sillä hetkellä en edes käsittänyt sitä, miten monta kertaa joutuisin vielä sanomaan sanat: Minulla on rintasyöpä. Puhelun päättymisen jälkeen aloin itkeä, Trimbur kirjoittaa.

Näyttelijä kertoo tehneensä asiaa pohdittuaan hullunrohkean päätöksen, että kertoo tilanteestaan avoimesti medialle ja yleisölle. Sen jälkeen hän julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa kertoi sairaudestaan ja sen etenemisestä.

Avoimuus ei ollut helppo päätös, sillä Hollywoodissa käydään ankaraa kilpailua aivan pienistäkin rooleista. Syöpädiagnoosi tarkoittaa käytännössä sitä, että Trimbur ei voi tehdä omaa työtään näyttelijänä ja tanssijana samalla tavoin kuin ennen.

– Aiemmin en ottanut edes viikon lomaa, koska pelkäsin jääväni jostain paitsi urallani. Nyt minun on pakko vain katsella, miten tilaisuudet menevät ohitseni. Joudun odottamaan ensi kevääseen ja toivoa, että minulle olisi silloin vielä mahdollisuuksia.

–Olen yllättynyt täysin siitä, miten valtavasti epäitsekästä tukea olen saanut täällä Hollywoodissa, tanssija ja näyttelijä Angela Trimbur kirjoittaa Hollywood Reporterissa.­

Pian Trimbur sai kuitenkin huomata olleensa väärässä siinä, että Hollywood olisi täynnä vain itsekkäitä ja ohjusmaisesti urallaan eteneviä ihmisiä. Hän sai osakseen valtavasti tukea ja kannustusta sen jälkeen, kun hän kertoi syövästään työkontakteilleen,

– Olen yllättynyt täysin siitä, miten valtavasti epäitsekästä tukea olen saanut täällä Hollywoodissa, aina lähtien tuottajista ja ohjaajista, joita olen tavannut vain muutamia kertoja, sekä niistä kilpailevista näyttelijöistä, joiden olen luullut vihaavan minua, hän totesi kirjoituksessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?