Viihde

Amanda Harkimo paljasti meikittömät kasvonsa – Jethro Rostedilta välitön kuitti: ”Mulla on meikkiä, mutta aidot tissit”

Julkaistu:

Jethro Rostedt innostui Amanda Harkimon meikittömästä kuvasta niin paljon, että julkaisi kuvalle Instagtramissa oman vastineensa.
Lukuisista tosi-tv-sarjoista tuttu DJ Amanda Harkimo julkaisi eilen keskiviikkona Instagramissa täysin meikittömän kuvan. Harkimo kirjoitti suosivansa nykyään luonnollisempaa tyyliä ja hän on esimerkiksi luopunut ripsienpidennyksistä. Harkimo oli aikaisemmin käyttänyt ripsienpidennyksiä kahdeksan vuotta putkeen, mutta viihtyvänsä nyt ilman niitä.

– Postaan tän koska mun mielestä omat ripset on niin paljon kauniimmat ku ne himmeet huiskut mitä oli 8 vuotta putkeen 😍 ja heittereille, ihan turha vänkkää ettei ois no make up kuva tai no filter, Harkimo kirjoittaa Instagramissa.
– Omat hiukset (kävin viimeks kampaajalla tai värjäämässä 2013), omat kulmat ja omat huulet. Tissit on feikit mutten oo niitäkään meikannu, hän virnuilee.

Harkimon kuva on kerännyt runsaasti kehuja Instagramissa. Monet hänen someseuraajistaan kirjoittavat, ettei julkkiskaunotar ole koskaan näyttänyt kauniimmalta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On se vaan kaunis, Instagramissa ihastellaan.

– Olet upeen näköinen ilman meikkiä.


Myös useat julkisuudesta tutut henkilöt ovat kommentoineet Harkimon kuvaa. Liikemies ja tv-persoona Jethro Rostedt innostui Harkimon kuvasta niin paljon, että päätti julkaista Instagramissa oman ”meikittömän” kuvansa.

– Tää on täysin make up / yes filter kuva! En ehtinyt laittaa tänään mitään storyyn, ku menin onnenpyörän kuvauksiin ja mulle tehtiin kestotaivutus omiin ripsiin, Jehtro kirjoittaa julkaisemansa selfien saateeksi.

– Omat hiukset ( kävin viimeks parturissa eilen ) omat kulmat ja omat huulet. Tissit on kans omat mutten niitä sit kuitenkaan meikannut, Jethro Rostedt velmuilee.
Amanda Harkimossa Jethron leikkimielinen kettuilu on herättänyt hilpeyttä ja hän on kommentoinut miehen kuvaa.

– Sä oot niin kaunis, luonnonkaunis Jethro, Harkimo kirjoittaa.

Jethro Rostedt tuntee Harkimon perheen hyvin, sillä hän on aikaisemmin ostanut muun muassa epäonnisen Yolo-veneensä Amandan sedältä Hjallis Harkimolta. Kuten Ilta-Sanomat elokuussa kertoi, Jethroa odotti Turun venesatamassa lohduton näky 350 000 euroa maksaneen Yolo-paatin painuttua veden pinnan alle.

Ökyvene hilattiin lopulta ylös kiinteistövälittäjä Jethron seuratessa operaatiota vierestä.

– Nyt tarkastetaan Suomen kallein katiska, Rostedt vitsaili.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt