Viihde

Yli kaksimetrisen takapuolen kanssa elävä ruotsalainen Natasha, 24, anelee jälleen kirurgien apua: ”Olen rikkonut sänkyjä ja jopa ihmisiä”

Julkaistu:

Ruotsalainen Natasha osallistuu yhdysvaltalaiseen tosi-tv-sarjaan, jossa hän turvautuu jälleen kirurgien apuun.
24-vuotias Natasha Crown nousi julkisuuteen kerrottuaan erikoisesta tavoitteestaan: nainen nimittäin haluaa kasvattaa itselleen maailman suurimman takapuolen. Serbiassa syntynyt ja Ruotsissa kasvanut nainen on myös tehnyt selväksi olevansa valmis tekemään kaikkensa tavoitteensa eteen.

Nyt Natasha osallistuu yhdysvaltalaiseen tosi-tv-sarja Botchediin. Suositussa E!-kanavan sarjassa lääkärit Terry Dubrow ja Paul Nassif korjailevat äärimmäisiin kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin turvautuneiden ihmisten ongelmia.

Ohjelman uudella kaudella Natasha turvautuu maineikkaiden kirurgien apuun. Torstaina Yhdysvalloissa nähtävässä jaksossa Natasha kaipaa kuitenkin tällä kertaa apua johonkin ihan muuhun kuin takapuoleensa.Nainen on nimittäin päättänyt tarvitsevansa parannusta myös rintoihinsa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Rintani täytyy korjata. Ne ovat todella roikkuvat, joten ne pitäisi kohottaa ja suurentaa, Natasha kuvailee kanavan julkaisemalla videolla.

Natasha kertoo yhdysvaltalaisyleisölle elämästään suuren takapuolen kanssa, jonka ympärysmitta on jo yli kaksi metriä.

– Takapuoleni on ihan oma ulottuvuutensa. Olen rikkonut takapuolellani tuoleja, sänkyjä ja jopa ihmisiä, Natasha nauraa ohjelmassa.

– En aio enää olla koskaan laiha. Mitä isompi, sen parempi! Natasha toteaa.


Natasha kertoi elämästään suuren takapuolensa kanssa Ylen Perjantai-dokkarissa. Toimittaja Sean Ricks tapasi Natashan tämän kotikaupungissa Göteborgissa ja tutustui kohujulkkiksen elämään.

Koska Natashan lantio on jo nyt niin suuri, ei hän pysty juoksemaan tai nukkumaan selällään. Lentokoneessa hän tarvitsee kaksi penkkiä ja vaatteiden löytäminen on hänelle vaikeaa.

Natasha on kertonut julkisuudessa ahmivansa 15 purkkia Nutellaa kuukaudessa kasvattaakseen peppuaan, mutta Ylen dokumentissa hän myöntää sen valheeksi.

Natashalle tehtyä rasvansiirto-operaatiota kutsutaan brasilialaiseksi pyllynkohotukseksi. Natashalle niitä on tehty jo kolme. Natasha on aiemmissa haastatteluissa kiven kovaa, ettei hänelle jo neljättä kertaa tehtävä brazilian butt lift ole vaarallinen toimenpide.

Operaatiossa ylimääräinen rasva imetään naisen vartalosta ja injektoidaan hänen takapuoleensa säännöllisin väliajoin. IS:n haastatteleman plastiikkakirurgi Hilkka Peltoniemen mukaan operaation kuolleisuus on ollut jopa viisi prosenttia. Se tarkoittaa sitä, että joka 20. nainen on kuollut leikkaukseen.

Natasha on myöntänyt, että hänen perheensä on ollut jo pitkään huolissaan hänen tilanteestaan.

–  He ovat hyvin huolissaan pyllynkohotuksesta ja minulle tehtyjen toimenpiteiden määrästä. He pelkäävät minun kuolevan, koska olen lihonut niin paljon. Heistä tämä ei ole terveellistä, Natasha on kertonut.