Viihde

Jack, 22, meni äärimmäisyyksiin näyttääkseen David Beckhamilta – on nyt korviaan myöten veloissa ja koditon: ”Olen menettänyt kaiken”

Julkaistu:

muodonmuutos
David Beckhamin superfani Jack Johnson kävi lähellä kuolemaa ja on nyt entistä motivoituneempi näyttääkseen idoliltaan.
Brittiläinen Jack Johnson ponnahti julkisuuteen pari vuotta sitten kauneusoperaatioidensa ansiosta. Tuolloin vasta 19-vuotias Johnson vieraili brittien suositussa This Morning -aamu-tv:ssä ja kertoi haluavansa näyttää David Beckhamilta.

Nuori mies oli käyttänyt sievoisen omaisuuden näyttääkseen idoliltaan, mutta tv-katsojat eivät aivan vakuuttuneet parivaljakon yhdennäköisyydestä.

Tv-esiintymisen jälkeen Johnson on nähty lukuisissa tv-sarjoissa ja hän on esiintynyt julkisuudessa maailman suurimpana Beckham-fanina.

Brittilehdet kertovat kuitenkin, että nyt 22-vuotias Johnson on kokenut viime aikoina kovia vastoinkäymisiä. Johnson kertoo brittilehdille joutuneensa hiljattain kodittomaksi ja olevansa kauneusleikkausten takia suurissa veloissa. Hän kuvailee Nottingham Post -lehdelle yksiönsä tuhoutuneen kokonaan tulipalossa.


Tulipalo sai alkunsa kun Johnson oli valmistanut ranskalaisia rasvankeittimessä ja nukahtanut kesken kokkailun. Hän oli kuolla palossa ja vaipui koomaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Johnson sanoo joutuvansa nukkumaan nyt sukulaistensa ja kavereidensa sohvilla. Työttömällä nuorella miehellä ei toistaiseksi ole varaa etsiä itselleen uutta asuntoa.

– Olen menettänyt kaiken. Olen muutenkin suurissa veloissa, mutta nyt vielä enemmän, koska minulla ei ole vakuutusta. Tämä on tuhonnut minut, Johnson suree.

Nuori mies on törsännyt yli 36 000 euroa näyttääkseen David Beckhamilta, eikä aio talousvaikeuksista huolimatta lopettaa kauneusleikkauksia.

– Jatkan kuolemaani saakka. En näytä nyt Davidilta, enkä näyttäisi, vaikka joku antaisi minulle miljoonan. Aion kuitenkin jatkaa yrittämistä. Olen entistä motivoituneempi muodonmuutoksessani, koska olin vähällä kuolla.


Johnson aikoo seuraavaksi käydä kasvoleikkauksessa, jossa hänen kasvojensa luusto muotoillaan uuteen uskoon. Hän unelmoi myös poistattavansa kolme kylkiluuta, jotta pystyisi käyttämään samanlaisia liivejä kuin Beckham. Leikkaukset tekevää plastiikkakirurgia on kuitenkin hankala löytää, sillä sana on kirinyt, että Johnson on puilla paljailla.

– Olen klinikoiden mustalla listalla. Aion jatkaa muutosta kunnes näytän Beckhamilta. Jos en kuuntele edes oman äitini kieltoja, niin en kuuntele kyllä muidenkaan, hän uhoaa.

Jack Johnson käyttää sosiaalisessa mediassa nimeä Jack Beckham ja hän on dokumentoinut kauneusleikkauksiaan aktiivisesti Instagramissa. Johnsonin someseuraajat ruotivat kuitenkin miehen ulkonäköä armottomasti sosiaalisessa mediassa ja ihmettelevät tämän pakkomiellettä David Beckhamiin.
– Käytit 36 000 kauneusleikkauksiin, etkä näytä yhtään häneltä, Instagramissa ilkutaan.

– Et tule koskaan näyttämään Davidilta.

– Näytät enemmän James Cordenilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt