Viihde

Clint Eastwoodin, 88, menneisyydestä paljastui mehevä skandaali: Hollywood-tähden salattu tytär astui esiin vuosikymmenten jälkeen

Julkaistu:

Clint Eastwood asteli punaiselle matolle lastensa kanssa. Yllättäen joukossa oli nainen, joka Eastwoodin lasten mukaan on heidän kauan kadoksissa ollut siskonsa.
Los Angelesissa nähtiin harvinaislaatuinen tilanne, kun ohjaajana ja näyttelijänä tunnettu Clint Eastwood, 88, saapui punaiselle matolle perheensä kanssa. Näyttelijälegenda saapui ohjaamansa The Mule -elokuvan ensi-iltaan entisen vaimonsa ja nykyisen naisystävänsä, sekä lastensa kanssa.


Salamavalot välkkyivät kun kaikki Eastwoodin lapset poseerasivat hyväntuulisena kameroille. Mukana oli kuitenkin nainen, jota ei aikaisemmin oltu nähty julkisuudessa.

– Me kaikki kahdeksan yhdessä. Rakastan veljiäni ja siskojani niin paljon, Clint Eastwoodin tytär Francesca kirjoittaa Instagramissa.
Myös näyttelijän tytär Alison Eastwood esitteli sisaruksensa Instagramissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meistä kahdeksasta sisaruksesta ei ole varmaan koskaan otettu yhteiskuvaa, mutta tässä se on, Alison Eastwood kirjoittaa ja vahvistaa siskonsa nimen olevan Laurie Eastwood.
Erikoisen kuvista tekee se, että virallisten tietojen mukaan Eastwoodilla on vain seitsemän lasta.


Salasi isyytensä

Amerikkalaismediat kertovat, että Hollywoodissa on kulkenut jo vuosikymmeniä huhu, jonka mukaan Eastwood olisi saanut tyttären vuonna 1953 ja antanut lapsen adoptoitavaksi. Eastwood oli tuolloin aivan uransa alussa, eikä vielä tunnettu näyttelijätähti. Eastwoodista elämäkerran tehnyt Patrick McGillan sanoo Daily Mailille, että vuosikymmenten jälkeen isä ja tytär ovat löytäneet toisensa.

– Clintilla on kyky tuoda perhe yhteen ja niin hän on tehnyt jo pitkään, McGillan sanoo.

Eastwood on kommentoinut hyvin harvoin yksityiselämänsä käänteitä julkisuudessa, ja McGillan sanoo hänen tuoneen perheensä julkisuuteen vasta aivan viime vuosina.

– Mielenkiintoista on, että perhe ei ole enää piilossa julkisuudelta. Hän on yrittänyt olla isä lapsilleen. Julkisuus ei näytä haittaavan häntä ja se on jollain tapaa kunnioitettavaa.

Clint Eastwood ei toistaiseksi ole kommentoinut asiaa julkisuudessa, mutta ei myöskään vaikuta salailevan isyyttään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt