Viihde

Tunnistaisitko? Roope Salminen juhlistaa syntymäpäiväänsä vekkulilla lapsuuskuvalla – ”Paljon kaikkee on taas tapahtunu”

Julkaistu:

synttärit
Roope Salminen julkaisi Instagramissa syntymäpäivänsä kunniaksi nostalgisen lapsuuskuvan.
Juontaja-näyttelijä-laulaja Roope Salminen viettää tiistaina 29-vuotissyntymäpäiväänsä. Salminen julkaisi merkkipäivänsä kunniaksi Instagramissa vekkulin lapsuuskuvan.

Kuvassa poseeraa silmiään siristelevä, pikkuruinen Salminen, joka on pukeutunut juhlatamineisiin. Hänen kaulassaan on rusetti ja hän virnistää kameralle.

– Oon tosi kiitollinen tästä vuodesta ja mun ystävistä ja uusista tuttavuuksista. Paljon kaikkee on taas tapahtunu, mut kaikki on loppujen lopuks tosi hyvin, Salminen muistelee kulunutta vuotta kuvatekstissä ja kiittää tätiään Krisse Salmista kuvasta.
Kuvan kommentteihin on kerääntynyt lukuisia onnitteluja Salmiselle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Salminen on ollut viimeisen vuoden aikana mukana monessa. Hänet on nähty jälleen Putous-sketsiohjelman juontajana, hän on keikkaillut ahkerasti Roope Salminen & Koirat -yhtyeensä kanssa, tehnyt improvisaatioesityksiä ja näytellyt tällä hetkellä elokuvateattereissa pyörivässä Swingers-elokuvassa.

Salminen kertoi IS:lle marraskuussa, että nyt Putouksen päätyttyä hän aikoo suunnata lomalle.

– Lähden reissuun perheeni luo viettämään joulua. Sen jälkeen en tiedä, mitä teen. Katsotaan, elämä kuljettaa, hän sanoi.

Helmikuussa Salminen palaa töihin, kun hänen ja Putous-kollega Ernest Lawsonin Putoillaan-sketsiviihdeshow alkaa kiertää ympäri Suomen.


Salminen on ollut kuluneen vuoden aikana otsikoissa työnsä lisäksi myös yksityiselämänsä vuoksi. Syyskuussa hänen ex-puolisonsa Sara Sieppi paljasti blogissaan, että pari oli päätynyt eroon. Sieppi ja Salminen olivat parin viime vuoden ajan yksi Suomen seuratuimmista julkkispareista.

Sieppi kertoi myöhemmin, että eropäätös ei syntynyt hetkessä, vaan sitä hauduteltiin pitkään. Hänen mukaansa eron syynä olivat erilaiset arvot.

– Arvot eivät kohdanneet ja se johti eroon. Ja kuten blogissanikin sanoin: joskus on vain pakko luovuttaa, Sieppi kertoi.


Salminen puolestaan kertoi Instagramissa, että hänellä oli entisestä puolisostaan erittäin lämpimiä muistoja.

– Mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. Oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. Toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle, Salminen kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt