Me Naiset: Ringa Ropo ja Heikki Herva menivät kihloihin

Julkaistu:

rakkaus
Me Naisten mukaan entinen pituushyppääjä Ringa Ropo kihlautui kolmiloikkaajarakas Heikki Hervan kanssa.
Entinen pituushyppääjä Ringa Ropo on Me Naisten mukaan mennyt kihloihin miesystävänsä, entisen kolmiloikkaaja Heikki Hervan kanssa. Me Naisten mukaan pari kihlautui jo aiemmin syksyllä.

– Hessu kosi jo toista kuukautta sitten. Koukkupolvena tietenkin polvillaan, Ropo kertoo lehdelle.

Me Naisten mukaan kihlapari asuu tällä hetkellä erillään, sillä Ropo asuu Riihimäellä ja Herva Jyväskylässä. He eivät aio lehden mukaan muuttaa yhteen lähiaikoina.

– Rakastuminen aikuisella iällä on upeaa. Kihlaushan on viesti ympäristölle, että kaksi ihmistä aikoo vanheta yhdessä. Eli ei me ihan vielä olla vanhoja, Ropo kertoo Me Naisille.


52-vuotias Ropo ja 55-vuotias Herva ovat seurustelleet parin vuoden ajan. He edustivat ensi kertaa yhdessä Urheilugaalassa tammikuussa.

Ropo kertoi IS:lle aiemmin, että hän ja Herva tapasivat ensimmäistä kertaa parikymppisinä maajoukkueleirillä. Kaksikko ystävystyi, mutta suhde syventyi rakkaudeksi vasta vuosikymmeniä myöhemmin.

– Elämä vei meidät yhteen. Olen hyvin onnellinen suhteessamme ja nautin yhteisestä ajastamme, Ringa kertoi Ilta-Sanomille elokuussa.

Paria yhdistää rakkaus urheiluun ja intohimo aktiiviseen elämään. Herva toimii yhä kolmiloikan parissa osana Yliastujat-yhdistystä. Yhdistys on muun muassa järjestänyt leirejä nykyisille kolmiloikkaajille.

Herva voitti oman uransa aikana useita lajin Suomen mestaruuksia. Ropo puolestaan on pituushypyn EM-mitalisti.


Ropo liputtaa puolisonsa tavoin aktiivisen elämäntavan puolesta. Hän teki suuren elämänmuutoksen ja karisti muutamassa vuodessa yhteensä 23 kiloa.

Ropo kertoi tiputtaneensa painoa Cambridge-ohjelmaan kuuluvan ruokavalion avulla. Hänelle tärkeintä oli hyvinvointi ja oma olo, ei niinkään pudotettu kilomäärä.

– Kilot ovat sivuseikka, kun olet niin väsynyt, ettet jaksa edes siivota illalla tiskipöytää. Soimasin itseäni, etten jaksanut tehdä asioita, vaikka oikeasti kyse oli siitä, että minulla oli niin paljon tärkeämpiä asioita mielen päällä.

Ropo oli aiemmin 27 vuotta naimisissa Juha Junnilan kanssa. Entisellä pariskunnalla on kolme yhteistä lasta. Heistä vanhin, 20-vuotias Ella on seurannut äitinsä jalanjäljissä yleisurheilun pariin ja niittää mainetta korkeushyppääjänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt