Viihde

Intian rikkaimman miehen tyttären ökyhäät ovat ällistyttävä spektaakkeli: Beyoncé esiintyi jo etkoilla, vieraat ruuhkauttivat lentoliikenteen

Julkaistu:

häähumua
Intialainen perijätär Isha Ambani astelee avioon tällä viikolla. Jo häiden etkot ovat olleet uskomaton spektaakkeli.
Intiassa valmistaudutaan valtavaan spektaakkeliin, kun maan rikkaimman miehen tytär, Isha Ambani astelee keskiviikkona avioon. CNN:n mukaan Ambanin häistä tulee ällistyttävä juhla, jossa kuluissa ei todellakaan säästellä.

Ambanin hääjuhlallisuudet ovat jo käynnistyneet, sillä Intiassa häitä juhlitaan perinteisesti useamman päivän ajan. CNN:n mukaan lukuisa tilauslennot lennättävät vieraita Udaipurin kaupunkiin ja aiheuttivat sen lentoliikenteen nelinkertaistumisen lauantaina.
Paikalle saapuneita vieraita hemmoteltiin sunnuntaina megatähti Beyoncén yksityisellä konsertilla. CNN muistuttaa, että kyseessä oli vasta etkot, sillä varsinaisia häitä vietetään vasta myöhemmin tällä viikolla.

Beyoncé on pysynyt vaitonaisena vierailustaan Intiaan, mutta julkaisi Instagramissa kuvia hulppeasta esiintymisestään.
27-vuotiaan Ambanin ja bisnesmiehenä tunnetun Anand Piramalin häiden sanotaan olevan vuoden ökyimmät intialaishäät. Varsinaista hääseremoniaa vietetään keskiviikkona Mumbaissa Ambanin perheen kotona.
Ambanin hulppeisiin häihin odotetaan paitsi lukuisia tähtivieraita Intiasta, myös maailmalta. CNN:n mukaan vieraslistalla on ainakin Bollywoodin kirkkaimpia tähtiä sekä poliitikkoja ja huippu-urheilijoita. Lisäksi paikalle saapuu lukuisia varakkaita bisnesmenestyjiä. Myös Ambanin perheen pitkäaikainen ystävä Hillary Clinton osallistui häiden etkoille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ambani julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään yhdessä äitinsä ja Clintonin kanssa.
Ambanin isä on menestynyt bisnesmoguli Mukesh Ambani, joka on CNN:n mukaan Intian rikkain mies. Forbesin mukaan hänen omaisuutensa arvioidaan olevan noin 47 miljardia dollaria eli noin 41 miljardia euroa. Ambani on mukana Reliance Industries -yhtiössä, joka on keskittynyt esimerkiksi öljynjalostukseen ja vähittäiskauppaan.
Myös pian naimisiin menevä Isha Ambani istuu useissa isänsä omistamien yritysten hallituksissa. Hänen tuleva puolisonsa Piramal on niin ikään menestynyt bisnesmies ja lähtöisin arvovaltaisesta intialaissuvusta.

Koska Ambanin perheellä on rahaa uskomattomia määriä, ei häiden kustannuksissa säästellä. Vieraat saavat muun muassa käyttöönsä varta vasten juhlaan kehitetyn appin, josta he voivat seurata aikataulua ja juhlan etenemistä. Häiden ohjelmaan kuuluu muun muassa valtavasti ruokaa, rituaaleja, viihdettä ja esityksiä.

Yltäkylläiset häät ovat nousseet CNN.n mukaan Intiassa otsikoihin ja närkästyttäneet kansaa, josta suuri osa elää köyhyydessä ja varsin kurjissa olosuhteissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt