Viihde

Janni Hussi ja Joel Harkimo pakenivat pimeyttä romanttiselle lemmenlomalle – tuore pariskunta poseeraa häikäisevissä kuvissa paratiisissa

Julkaistu:

lomamatka
Janni Hussi ja Joel Harkimo lomailevat yhdessä Floridan auringon alla.
Fitnesskaunotar ja tosi-tv-tähti Janni Hussi, 27, kertoi lokakuussa IS:lle seurustelevansa Hjallis Harkimon pojan Joel Harkimon kanssa. Hussi kertoi tuolloin, että pari oli ollut yhdessä muutamia kuukausia.

Nyt pariskunta viettää romanttista lomaa Floridassa. Pariskunta on julkaissut runsaasti kuvia upeista paratiisimaisemista ja lemmenlomastaan. Pari on muun muassa nauttinut valkeista hiekkarannoista ja turkoosista merestä, treenannut, ajellut moottoripyörällä ja nauttinut drinkkejä.

– Valittiin juomat omien pituuksien mukaan. Terveisin 162 cm. Seilorikin saanut tällä kertaa jotain muuta lasiinsa kun rommia ja merivettä, Hussi kirjoitti parin lomadrinkeistä julkaisemansa kuvan yhteydessä.
Joel Harkimo saapui parin lomalle lähes suoraan Atlantin yli -sarjan kuvauksista. Hän luotsasi viiden julkkiksen joukon Atlantin yli sarjan toisella tuotantokaudella, joka nähdään ensi keväänä televisiossa. Aiemmalla kaudella oli mukana myös hänen isänsä. Joel Harkimo on nähty myös Diili-sarjassa.
– Altantti on nyt selätetty toista kertaa! Menty molempiin suuntiin. Oli jälleen aivan mahtava kokemus ja porukka, Harkimo kertoi rennon lomakuvansa yhteydessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myöhemmin Harkimo julkaisi kuvan palmujen reunustamalta kadulta, jolla hän nojaili rennosti moottoripyörään. Hän oli merkinnyt kuvaan Hussin ja kertoi vieneensä tyttöystävänsä ajelulle.
– Ota tyttösi mukaan ja aja etelään kunnes tie päättyy, Harkimo kirjoittaa Floridan Key Westissa napatun kuvan kuvatekstissä.

Toisen lomakuvansa yhteydessä Harkimo totesi, että Key West oli mahtava, mutta seura vielä sitäkin parempaa.
Hussi kertoi lokakuussa IS:lle, että hänen ja Harkimon rakkaustarina alkoi sosiaalisesta mediasta. Äärimmäisen suosittuna somepersoonana tunnettu Hussi oli alun perin saanut Harkimolta viestin somessa koiriin liittyen.

Kaksikko vitsaili aiheesta antaumuksella, sillä Harkimo on hyvin eläinrakas ja Hussilla on pieni Harri-koira.
Keskustelun jälkeen pari suuntasi ajelemaan moottoripyörällä. Rakkaus roihahti kunnolla liekkeihin prätkäilyn lomassa.

– Ihastuin hänessä kokonaisuuteen. Minulla ei ollut sen kummempia odotuksia, koska olin ajatellut, että rakkaus tulee kun tulee, Hussi kertoi IS:lle.

– Katselemme nyt rauhassa mihin tilanne etenee, hän jatkoi.

Hussi seurusteli aiemmin jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa. Entinen pariskunta nähtiin yhdessä Fitnesspäiväkirjat-sarjassa. Hussi ja Korpikoski erosivat neljän vuoden seurustelun jälkeen vuonna 2016.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt