Saara Aallon tähdittämä Brittien Dancing on Ice nähdään Suomen tv:ssä: ”Olen ihan täynnä mustelmia”

Julkaistu:

dancing on ice
Saara Aalto tarttuu tammikuussa suureen haasteeseen, kun hän kilpailee Brittien Dancing on Ice -ohjelmassa.
Suomalaiset pääsevät jännittämään Saara Aallon taivalta Brittien Dancing on Ice -kilpailussa, sillä ohjelma nähdään myös Suomen tv:ssä tammikuussa.

Ohjelmaa esitetään Jimillä 13. tammikuuta alkaen sunnuntaisin kello 20. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Aalto kilpailee ammattilaisparinsa Hamish Gamanin kanssa yhteensä yhtätoista muuta paria vastaan.

– Ihanaa, että seuraatte ja kannustatte taas suomalaista sisua. Tietyllä tavalla luistelu on tosi suomalainen juttu, ja on ihanaa, että menen edustamaan Suomea tuossa lajissa Britteihin. Toivotaan, että kroppa kestää viimeiseen asti, Saara iloitsee Nelonen Median tiedotteessa.


Tiukkaa treeniä onkin takana jo kuukausia. Ensin Saara otti yksityistunteja Suomessa ja nyt hän treenaa parinsa Hamishin kanssa viisi tuntia päivässä. Tiukan treenin tulokset näkyvät myös kropassa.

– Hamish on todella kunnianhimoinen ja tiukka, mutta mukava ja symppis. Mähän olen ihan täynnä mustelmia. En niinkään kaatumisten takia, vaan kun olemme harjoitelleet nostoja. Hamish kun ottaa musta vahvoilla käsillään kiinni, niin mun kroppa on ihan täynnä mustia sormenjälkimustelmia ja sen jäljiltä koko kroppa on todella kipeä ja rikki, Aalto kertoo.

Viime tammikuussa alkaneella 10. kaudella Dancing on Icen starttijaksoa ITV:llä katseli Briteissä komeat 7,7 miljoonaa katsojaa.

Suuri yleisö tuo Aallolle myös paineita.

– Ollaan harjoiteltu yhtä nostoa, joka on niin pelottava, että en ole kahteen viikkoon kunnolla nukkunut, koska mietin sitä iltaisin, öisin ja aamuisin. Se on tosi vaikea ja mua pelottaa se niin paljon, mutta mun pitäisi pystyä tekemään se, Saara sanoo.


Saara ei suinkaan ole ainoa suomalainen, jonka puolesta jännittää Dancing on Ice -kisassa. Jäällä nähdään myös suomalainen ammattilaisluistelija Alexandra Schauman , joka luistelee yhdessä Strictly Come Dancing -ohjelmassa useana vuonna tanssinopettajana toimineen James Jordanin kanssa.

Heidän lisäkseen ohjelmassa kilpailee Westlife-poikabändistä tuttu Brian McFadden, useissa realitysarjoissa nähty Gemma Collins, Pussycat Dollsissa laulanut Melody Thornton, EastEnders-saippuasarjassa näytellyt Richard Blackwood, Grease-näyttelijä Didi Conn, Coronation Street -näyttelijä Jane Dandon, Australian Neighbours-sarjasta tuttu Mark Little, kriketin pelaaja Ryan Sidebottom, juontaja ja paneeliohjelmista tuttu Saira Khan sekä Love Island -finalisti Wes Nelson.

Dancing on Ice UK Jimillä sunnuntaisin 13.1. alkaen klo 20. Jaksot katsottavissa myös ilmaiseksi Ruudussa tv-esityksen jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt