Viihde

Juuri synnyttänyt näyttelijätähti sai tarpeekseen törkeistä kommenteista – näpäyttää nyt ulkonäkönsä arvostelijoita: ”Olen niin turhautunut”

Julkaistu:

synnytys
Tuore perheonni on poikinut erittäin ikäviä kommentteja vastasynnyttäneen näyttelijän ulkonäöstä.
Yhdysvaltalainen näyttelijä ja countrylaulaja Jana Kramer, 35, sai äskettäin perheenlisäystä urheilijamiehensä Mike Caussinin kanssa.

Viikko sitten syntynyt poika on Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tutulle Kramerille toinen lapsi, sillä ennestään parilla on muutaman vuoden ikäinen tytär.

Julkkispariskunta on hehkuttanut onneaan Instagramissa miljoonille seuraajilleen, mutta aivan kaikki eivät ole kuitenkaan toivottaneet heille pelkkää hyvää. Kramer julkaisi nimittäin viikonloppuna tunteikkaan kirjoituksen, jossa hän kertoi saaneensa erittäin ikäviä kommentteja ulkonäöstään.

– Olen niin turhautunut. Halusin julkaista tämän kuvan niin, että vatsani näkyy, koska halusin kertoa teille matkastani takaisin terveeseen elämäntyyliin. Luojan kiitos en julkaissut alkuperäistä kuvaa, ja siksi myös tästä kuvasta on rajattu vatsa pois, Kramer kertoo.
Kramer kertoo olevansa nyt varovainen, sillä hän on saanut törkeitä kommentteja ulkonäöstään. Siksi hän rajasi vatsansa myös uusimmasta kuvasta kokonaan pois.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On aivan ihmeellistä, miten törkeitä jotkut ihmiset ja heidän kommenttinsa voivat olla. Ei, en tarvitse laihdutusvyötä, minulla ei ole henkilökohtaista kokkia, eikä minulla ole omaisuuksia rahaa, jotta voisin treenata joka ikinen päivä. Ja kyllä, minulle tehtiin keisarileikkaus ja olen edelleen todella kivuissani, mutta onneksi minulla on korkea kipukynnys, hän kertoo.

– Jos olisin julkaissut tämänkin kuvan alkuperäisenä, niin olisin saanut varmasti lisää törkykommentteja, vaikka haluan vain olla avoin tilanteestani. Miksi me naiset vertaamme itseämme toisiimme ja sitten pilkkaamme? Kramer ihmettelee.


Kramer tähditti palkittua Tunteet pelissä -nuortensarjaa vuosina 2009–2012. Hänet on nähty muun muassa myös tv-sarjoissa Greyn Anatomia (2008) ja Entourage (2009).

Tällä hetkellä Kramerin perheonni miehen ja kahden pienen lapsen kanssa kukoistaa onnellisena, mutta naisen menneisyydestä löytyy myös myrskyisiä vaiheita.

Kramerin liitto nykyisen aviomiehensä Caussinin kanssa on ollut ylä- ja alamäkiä täynnä, mutta naisen ensimmäinen avioliitto nousi otsikoihin kovalla rytinällä muutama vuosi sitten. Vuonna 2016 paljastui, että Kramerin ensimmäinen aviomies oli salanimeä käyttänyt kovan luokan huijari ja rikollinen.

Ota kantaa

Oletko saanut sosiaalisessa mediassa ikäviä kommentteja ulkonäöstäsi?

Kyllä 16% En 84%
Ääniä yhteensä 4235

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt