Aamuposti: Satu Taiveaho muuttaa takaisin kotiseudulleen, kertoo elämästään eron jälkeen – ”Nelikymppisten sinkkunaisten porukka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamuposti: Satu Taiveaho muuttaa takaisin kotiseudulleen, kertoo elämästään eron jälkeen – ”Nelikymppisten sinkkunaisten porukka”

Satu Taiveaho kertoo Aamupostin haastattelussa suhtautuvansa uuteen elämäntilanteeseensa positiivisesti.

Julkaistu: 10.12.2018 2:44

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen ehtivät olla naimisissa 10 vuotta.

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkosesta syksyllä eronnut Satu Taiveaho kertoo Aamupostin haastattelussa muuttavansa joulukuun puolivälissä takaisin Riihimäelle, josta hän on lähtöisin. Taiveahon mukaan yksi syy muuttoon on tukiverkko, jota Riihimäellä asuvat vanhemmat ja ystävät tarjoavat.

Lehden haastattelussa Taiveaho sanoo kotiseudulla olevan useita samanikäisiä, niinikään vastaeronneita ystäviä, joiden kanssa tilannetta voi käydä läpi. Taiveaho suhtautuu elämäntilanteen muutokseen varsin positiivisesti.

– Varokaa vaan, täältä tulee nelikymppisten sinkkunaisten porukka, hän nauraa Aamupostin juttua lainaavan Helsingin Uutisten mukaan.

Taiveaho ja Kaikkonen ehtivät olla naimisissa noin kymmenen vuotta. Lapsettomuudestaan avoimesti kertonut pari toimii 4- ja 6-vuotiaiden lasten sijaisvanhempina.

 

Aamupostille Taiveaho kertoo aikovansa keskittyä nyt lapsiin, näiden harrastuksiin ja omiin töihinsä. Lapset tulevat asumaan pääasiassa hänen luonaan Riihimäellä. Haastattelussa hänen kerrotaan löytäneen paikkakunnalta pienen omakotitalon, joka sopii hänelle, lapsille ja Taiveahon berninpaimenkoira Amigolle.

– Toki Antti on heidän elämässään edelleen mukana ja tapaa heitä, vähän samaan tyyliin kuin avioeroperheissä yleensäkin, Taiveaho selvittää.

Itsenäisyyspäivänä Linnan juhliin yksin saapunut Kaikkonen kertoi tuolloin Ilta-Sanomille sopeutuvansa vielä eron jälkeiseen tilanteeseen. Myös hän sanoi parin olevan muuttamassa lähiaikoina eri osoitteisiin.

  • Katso Antti Kaikkosen kommentit Linnan juhlissa alla olevalta videolta.

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho parin yhteisessä kodissa Tuusulassa maaliskuussa 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?