Ruotsin prinsessa Sofia täytti vuosia: Hovi julkaisi päivänsankarista näyttävän muotokuvan – kansa ihastui uuteen tyyliin

Julkaistu:

Syntymäpäivä
Ruotsin hovissa vietettiin torstaina prinsessa Sofian merkkipäivää.
Ruotsin prinssi Carl Philipin puoliso prinsessa Sofia täytti Suomen itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta 34 vuotta. Merkkipäivän kunniaksi Ruotsin hovi julkaisi sosiaalisessa mediassa näyttävän muotokuvan prinsessasta.
Prinsessa Sofia tuli ensi kertaa julkisuuteen glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä, jonka johdosta moni ennätti jo epäillä hänen sopimistaan Ruotsin kuninkaalliseen perheeseen. Prinsessa vaikuttaa kuitenkin sulattaneen kansan sydämet, sillä Sofiasta julkaistu muotokuva on kerännyt alleen valtavan määrän onnentoivotuksia ja ihailevia huokailuja.

Vaikka prinsessa tunnetaan upeasta tyylitajustaan, hänestä on viime aikoina tullut esiin myös varsin käytännöllisiä ja maanläheisiä piirteitä, joka tuntuu niin ikään ilahduttavan ihmisiä.


Ruotsissa on pantu merkille, että Sofian pukeutumistyyli on muuttunut äitiyden myötä. Prinssiparilla on kaksi lasta, 2-vuotias Alexander sekä vuoden ikäinen Gabriel.

Viime aikoina Sofia on nähty hyvin tavallisissa ja edullisissa vaatteissa. Ruotsalaismedian mukaan vaikuttaakin siltä, että Sofia viis veisaa prinsessan tittelistään ja nauttii täysillä arjestaan pienten lastensa kanssa.

– Olemme tottuneet näkemään Sofian ylellisissä, ruotsalaisten suunnittelijoiden tekemissä puvuissa, mutta hänen yksityiselämän tyylinsä on kaukana glamourista, kommentoi Expressenin muotiasiantuntija Magda Omerspahic.

Moni on ilahtunut myös siitä, miten rohkeasti prinsessa on valmis laittamaan itsensä likoon. Siitä saatiin taidonnäyte kesän lopussa, jolloin hän osallistui Tough Viking -esteratakisaan Tukholmassa. Kilpailussa osallistujien pitää muun muassa rämpiä mudassa ja kiivetä aitojen yli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt