23-vuotias rakas jätti 75-vuotiaan Mick Jaggerin – vaihtoi maailmantähden upporikkaaseen miljardööriin - Viihde - Ilta-Sanomat

23-vuotias rakas jätti 75-vuotiaan Mick Jaggerin – vaihtoi maailmantähden upporikkaaseen miljardööriin

Rolling Stones -nokkamiehen entinen tyttöystävä Noor Alfallah on löytänyt uuden onnen kiinteistömiljardöörin kanssa.

Mick Jagger seurusteli 23-vuotiaan elokuvatuottajan kanssa noin kolmen vuoden ajan.­

9.12.2018 15:10

Rolling Stones -legenda Mick Jagger on The Mirrorin mukaan jälleen poikamies. Brittilehti kertoo, että Jaggerin kolme vuotta kestänyt suhde 23-vuotiaaseen Noor Alfallahiin on ohi.

The Mirrorin mukaan elokuvatuottajana työskentelevä Alfallah jätti 75-vuotiaan Jaggerin ja löysi saman tien rinnalleen uuden rakkaan. Lehden mukaan Jaggeria huimat 52 vuotta nuorempi Alfallah seurustelee nykyään miljardööri Nicolas Berggruenin kanssa. Kaksikko on ollut yhdessä jo muutamien kuukausien ajan.

Saksalais-yhdysvaltalainen Berggruen tunnetaan sijoittajana ja hyväntekijänä. Hän on tehnyt suuren osan omaisuudestaan kiinteistöbisneksellä. Daily Mailin mukaan Berggruen seurusteli aiemmin huippumalli Claudia Schifferin kanssa.

Jaggerin omaisuudeksi arvioidaan The Sunin mukaan reilut 300 miljoonaa euroa. Silti rocktähti jää tuloissaan huimasti Alfallahin uutta kumppania jälkeen. Forbesin mukaan Berggruenin omaisuuden arvo on noin 1,7 miljardia dollaria eli noin 1,5 miljardia euroa.

Berggruen on Forbesin mukaan varakkaan taidekeräilijän poika. Hän omistaa noin 3 000 asuntoa Portlandissa, Oregonissa sekä 70 liikekiinteistöä Saksassa. Hänellä on kiinteistöjä myös Israelissa, Turkissa, Singaporessa ja Intiassa.

Noor Alfallah kuvattiin viime vuonna Hollywoodissa.­

Daily Mailin mukaan 57-vuotias Berggruen nähtiin jo huhtikuussa lounaalla Alfallahin kanssa, vaikka tämä seurusteli tuolloin vielä Jaggerin kanssa. Sittemmin Alfallah on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia yhdessä uuden rakkaansa kanssa ja pari on nähty yhdessä esimerkiksi taidenäyttelyssä Los Angelesissa ja kesälomalla Caprilla ja St Tropezissa.

Elokuussa Alfallah toivotti somessa hyvää syntymäpäivää ”rikoskumppanilleen” Berggruenille ja kertoi, miten onnellinen oli saadessaan juhlia tämän kanssa.

Mick Jagger tunnetaan naistenmiehenä ja vielä vuosi sitten hänen kerrottiin viihtyvän onnellisena Alfallahin kanssa. Jaggerilla on aiemmista suhteistaan kahdeksan lasta, viisi lastenlasta ja jopa yksi lapsenlapsenlapsi.

The Sunin mukaan Jagger on viihtynyt viime aikoina yhdessä Melanie Hamrickin kanssa. Heidät nähtiin viimeksi yhdessä syyskuussa. Jaggerilla ja Hamrickilla on yhdessä 2-vuotias poika, Deveraux. The Sunin lähteiden mukaan Jagger haluaa olla mukana poikansa elämässä ja viettää siksi varsin paljon aikaa Hamrickin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?