Lääkärit järkyttyivät sarjakuvahahmoksi haluavan naisen kauneusleikkauksista – eivät suostu enää operoimaan: ”En ole nähnyt vastaavaa”

Julkaistu:

kauneuskirurgia
Kauneusleikkauksiin hurahtanut Pixee Fox aikoo luoda itsestään supersankaritarinan.
28-vuotias Pixee Fox on ollut runsaasti julkisuudessa äärimmäisen kauneusleikkausaddiktionsa vuoksi. Nuorelle naiselle on tehty jo yli 200 kauneusoperaatiota, joiden avulla hän on muokannut ulkonäköään.

Fox on käyttänyt kauneusoperaatioihin yli 600 000 euroa. Hän on muun muassa poistattanut kylkiluita, suurennuttanut rintojaan ja muuttanut silmiensä värin leikkauksella. Foxin vyötärö on nykyään vain noin 40-senttinen. Silti Fox ei ole tyytyväinen, vaan haluaa yhä enemmän.

Daily Mailin mukaan Fox osallistui E!-kanavan Botched-ohjelmaan saavuttaakseen seuraavan tavoitteensa. Lukuisissa leikkauksissa kuluneen vuoden aikana käynyt Fox pyysi sarjan kirurgeja Terry Dubrow’ta ja Paul Nassifia laskemaan hänen hiusrajaansa. Nainen sai kuitenkin heiltä tylyn vastauksen.

Molemmat kauneusalan ammattilaiset kieltäytyivät operoimasta Foxia. Dubrow ja Nassif kokevat, että Fox kärsii kehonkuvan vääristymästä ja pahasta kauneusleikkausaddiktiosta. Lääkärien mukaan Foxin tulisi lopettaa kauneusleikkauksissa käyminen ja he yrittivät selittää asiaa tälle.


Daily Mailin mukaan Fox kertoi lääkäreille käyneensä hiljattain useissa kauneusoperaatioissa. Hänelle oli muun muassa tehty ripsioperaatio, jossa hänen silmäluomiinsa siirrettiin karvoja intiimialueilta. Daily Mailyn mukaan Fox on maailman ensimmäinen operaatiossa käynyt ihminen.

– En voi uskoa, kuinka monessa operaatiossa Pixee on käynyt viimeisen vuoden aikana. En ole koko urani aikana nähnyt mitään vastaavaa, tohtori Dubrow sanoi järkyttyneenä.

Daily Mailin mukaan Fox ei ottanut varoituksia kuuleviin korviinsa. Hän kertoi olevansa äärimmäisen ylpeä siitä, miltä näyttää.

– En koskaan tuntenut itseäni ihmiseksi, enemmänkin keijukaiseksi, fantasiaolennoksi, hän selitti.

– Olen ylpeä siitä, mitä olen saavuttanut ja mielestäni se on upeaa. Minulla on uudet kasvot ja uusi vartalo. Se on paljon.

Ruotsista kotoisin oleva Fox haluaa brittilehden mukaan näyttää sarjakuvahahmolta ja luo tällä hetkellä jopa omaa supersankaritarinaansa. Hän aikoo julkaista kirjasarjan, joka seuraa hänen seikkailujaan.

– Haluan tehdä elämästäni tarinan, jossa olen supersankari. Se on fantasiaa ja fiktiota, mutta perustuu minuun ihmisenä, hän sanoo.


Tällä hetkellä Fox toipuu monimutkaisesta ja riskialttiista operaatiosta, jossa hänen leukaansa muotoiltiin uuteen uskoon. Operaatiossa hänen leukaluitaan hiottiin ja muotoiltiin, ja siitä toipuminen kestää kauan.

– Kaikki muut leikkaukset ovat olleet helppoja tähän verrattuna, sillä niitä tehdään useammin. Tämä vaati paljon taustatyötä, nainen kertoi Daily Mailin mukaan.

Fox kävi ensimmäisessä kauneusleikkaukseen vuonna 2011. Sittemmin hänelle on tehty lukuisia rasvaimuja, rintaleikkauksia, takapuolen kohotuksia ja kasvoleikkauksia.

– Ensimmäisen leikkauksen jälkeen jäin koukkuun. Se oli minulle kuin seikkailu, jossa luon vartaloni mielikuvitukseni avulla.

Fox on nähty Plastics of Hollywood -tv-sarjassa, jossa nähtiin 12 äärimmäiseen plastiikkakirurgiaan turvautunutta ihmistä.