Sometähti Aino Rossi keräsi katseita Miss Helsinki -finaalissa – nappasi tuomaripaikan viime tipassa: paljastaa, mikä ratkaisi voittajan - Viihde - Ilta-Sanomat

Sometähti Aino Rossi keräsi katseita Miss Helsinki -finaalissa – nappasi tuomaripaikan viime tipassa: paljastaa, mikä ratkaisi voittajan

Bloggaaja ja Instagram- ja YouTube-tähti Aino Rossi otti Martina Aitolehden paikan Miss Helsinki -kilpailun tuomaristossa.

Aino Rossi on suosittu bloggaaja ja somepersoona.­

9.12.2018 8:09

Bloggaaja ja sometähti Aino Rossi toimi yhtenä tuomareista Miss Helsinki -finaalissa lauantaina. Voittajaksi kisassa kruunattiin 25-vuotias Nina Kallio.

Rossi korotettiin tähtituomariksi, kun päätuomariksi alun perin nimetty Martina Aitolehti oli estynyt saapumaan finaaliin lapsensa sairastumisen vuoksi.

Rossi saapui finaaliin näyttävässä kullanhohtoisessa leningissä. Hän kertoi pitäneensä finalisteille aiemmin myös somekoulutusta.

Rossi otti tuomaristossa Martina Aitolehden paikan, sillä kisan entinen emäntä joutui jäämään pois lapsensa sairastumisen vuoksi.­

Uino-nimimerkillä bloggaavaa Rossia seuraa pelkästään Instagramissa yli 150 000 käyttäjää.

– En ole kouluttaja, joten puhuin heille enemmänkin omasta puolestani. Some on nykyään tosi suuri osa kaikkien elämään ja se on nykyään melkein CV:hen verrattavissa, Rossi kertoo.

Rossi tietää, mistä puhuu: hän tienasi bloggaamalla ja somettamalla vuonna 2017 58 583 euron edestä ansiotuloja. Rossi kertoo tietävänsä monia työnantajia, jotka käyvät tarkistamassa hakijan someprofiileita.

– Kun on esillä, niin somen pitää olla kunnossa. Heidän tulee miettiä hyvin tarkkaan, millaisen kuvan he antavat itsestään sosiaalisessa mediassa, Rossi selvittää.

Sometähti kertoo painottaneensa finalisteille, että somea tulisi silti tehdä niin kuin itsestä tuntuu hyvältä.

– On todella raskasta, jos joutuu pitämään liian vahvaa roolia yllä, hän kertoo.

– Ihmiset ovat kuitenkin erilaisia ja heille sopivat erilaiset asiat. Ei ole mitään kultaista keskitietä.

Rossi paljastaa, että tuomaristo oli yksimielinen Nina Kallion valinnasta voittajaksi.

– Hänessä oli koko paketti. Kaikki tytöt olivat loistavia ja erityisesti top kolmosella oli kaikilla omat vahvuutensa.

– Hänessä oli tasapuolisesti todella hyvin kaikki.

Nina Kallio perintöprinsessojensa keskellä. Kuvassa oikealla 1. perintöprinsessa Eeva Järvinen ja vasemmalla 2. perintöprinsessa Alicia Bärlund.­

Kalliolla on vielä jonkin verran matkaa sometähteyteen: häntä seuraa Instagramissa reilut 2 000 käyttäjää.

– Hän oli lahjakas kameran edessä, älyllisesti ja verbaalisesti. Hän oli muistettava ja kaunis, mutta myös hänen persoonansa jäi mieleen, Rossi summaa.

– Kuten sanoin, niin koko paketti. Hän tuntui sopivan tähän asemaan todella luonnollisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?