Viihde

Miss Helsinki -kisassa toiseksi jäänyt Eeva Järvinen nieli lavalla pettymyksen kyyneleitä – näin hän kommentoi karvasta lopputulosta

Julkaistu:

miss helsinki
Miss Helsinki -kilpailussa 1. perintöprinsessaksi sijoittunut Eeva Järvinen otti kisan lopputuloksen raskaasti.
Lauantai-iltana Helsingin Casinolla kruunattiin uusi Miss Helsinki vuosimallia 2019. Voiton vei 25-vuotias Nina Kallio. Hänen ensimmäiseksi perintöprinsessakseen valittiin Eeva Järvinen ja toiseksi perintöprinsessaksi Alicia Bärlund.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu 21-vuotias Eeva Järvinen myönsi alkuun olleensa tulokseen pettynyt. Kyseessä on toinen kerta, kun Järvinen osallistui kilpailuun.

Kun Järvinen kuuli sijoituksensa, hänen silmiinsä kohosivat kyyneleet. Herkistynyt Järvinen astui vastaanottamaan kruununsa ja katseli hieman surumielisenä ylöspäin. Kaunotar kuitenkin kasasi itsensä nopeasti ja pystyi hetken päästä jo hymyilemään kilpasiskojensa rinnalla.

– Kruunu meni ehkä sivu suun, mutta olen kuitenkin todella onnellinen tästä lopputuloksesta. Meillä on kolme todella upeaa mimmiä kärkikolmikossa. Olen tosi kiitollinen ja tosi onnellinen, Järvinen sanoi IS:lle tulosten selvittyä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aluksi minulla oli pettymyksen tunne. Loppujen lopuksi, kun ajattelee tätä matkaa, niin tämä on ollut ihan huikea. Olen oppinut itsestäni niin paljon ja olen antanut itsestäni niin paljon. Esimerkiksi tämä esiintyminen laulun kanssa, se on ollut minulle todella vaikeaa edes laulaa läheisilleni. Tämä oli itselleni iso ylitys, Järvinen kommentoi.


Järvinen myös kuvaili, miten rohkaistui laulamaan suurelle yleisölle Miss Helsinki -finaalissa.

– Uskon, että se on sen vuoksi, että olen koko vuoden rakentanut omaa itsevarmuuttani ja että minulla on hyvä olo. Että se mitä olen, niin se riittää.

Tulevaisuudessa Järvinen kertoi keskittyvänsä entistä enemmän siihen, että hän panostaa sisältöihinsä sosiaalisessa mediassa. Miss Helsinki -kisan myötä Järvinen on saanut muun muassa uusia seuraajia Instagram-tililleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Aion jatkaa somen tekemistä ja viedä sitä mahdollisimman pitkälle, ehkä jokin päivä vielä työksi asti, Järvinen kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan.


IS:n lukijat valitsivat numerolla 10 kilpailleen Järvisen tällä viikolla omaksi suosikikseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt