Viihde

Gene Simmons haastettiin oikeuteen – Kiss-tähden väitetään koskettaneen naista sopimattomasti ravintolassa

Julkaistu:

TMZ:n mukaan välikohtaus tapahtui ravintolavierailun yhteydessä vuonna 2016.
Kiss-yhtyeen keulahahmo Gene Simmons on haastettu oikeuteen, uutisoi TMZ-viihdesivusto.

Nimettömänä pysyttelevä nainen väittää Simmonsin koskettaneen häntä sopimattomasti kuvaustilanteen yhteydessä vuonna 2016.

Nainen kertoo työskennelleensä tiskaajana Simmonsin Rock & Brews -ravintolassa. Simmonsin vierailun yhteydessä manageri ja naisen työkaverit rohkaisivat naista poseeraamaan yhteiskuvassa tähden kanssa.

Kanteen mukaan Simmonsin manageri kehotti naista siirtymään lähemmäksi. Sen jälkeen Simmonsin väitetään ”kurottautuneen, asettaneen kätensä voimakkaasti tämän emättimen päälle ja peittäneen sen kokonaan”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nainen sanoo yrittäneensä estää Simmonsia, ja kun kuva oli otettu, hän näytti sen työkavereilleen.

Nainen väittää Simmonsin käyttäytyneen ”seksuaalisesti latautuneella” tavalla muita naisia kohtaan vierailun aikana. Hänen mukaansa tähti tarttui näitä kädestä ja rohkaisi näitä avaamaan paitojensa nappeja.

Simmons monessa mukana

Kiss on myynyt yli 100 miljoonaa levyä ja siitä on muodostunut viihdeimperiumi, jolla on yli 2 500 lisensoitua tuotetta flippereistä luottokortteihin ja t-paidoista sarjakuviin.

Tämän lisäksi Simmonsin tähdittämää tosi-tv-sarjaa tehtiin kahdeksan kautta, eli 167 jaksoa ja se nähtiin 84 eri maassa. Simmons löysi Van Halen -yhtyeen, hoiti Liza Minellin levytysuraa ja perusti kansainvälisen ravintolaketjun.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Simmons on häärännyt myös McLarenin Indycar-teamin parissa hoitaen heidän markkinointiaan ja perustanut oman levy-yhtiön.

Mies on lisäksi toiminut pääpuhujana NASDAQ:n tapahtumissa. Aiemmin tänä vuonna Simmons pestattiin kanadalaisen kannabisyrityksen markkinointimieheksi.