Rosanna Kulju yllättyi muutettuaan yhteen toisen missikaunottaren kanssa – elävät Helsingin arvoalueella: ”Sellaista se on kahden naisen kanssa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rosanna Kulju yllättyi muutettuaan yhteen toisen missikaunottaren kanssa – elävät Helsingin arvoalueella: ”Sellaista se on kahden naisen kanssa”

Julkaistu: 8.12.2018 21:35

Helsingin Casinolla kruunataan lauantai-iltana uusi Miss Helsinki.

Kisan uusi järjestäjä, vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, on uudistanut kilpailua sitten edellisen järjestäjän Martina Aitolehden.

  • Yllä olevalla videolla Rosanna Kulju ISTV:n haastattelussa.

Kulju kertoi ennen finaalia ISTV:n haastattelussa, että kilpailu järjestetään ensimmäistä kertaa suljettuna tapahtumana, jonne pääsevät vain kutsuvieraat. Juhlallisuuksiin kuului myös, että vieraat oli velvoitettu noudattamaan pukukoodia.

– Tänne oli ensimmäistä kertaa pakko laittaa puku. Naiset olivat, että jee ja miehet, että voi ei, Kulju naurahti ISTV:n haastattelussa.

Miss Helsingin finaali koostuu talent-osuudesta ja finalistien esittelykierroksen lisäksi neljästä kävelykierroksesta. Finalistit näyttävät parhaat puolensa yleisölle sporttiasuissa, alusvaatteissa, cocktail-asuissa sekä iltapuvuissa.

– En ole itse mukana suunnittelemassa talent-osuutta, vaan kilpailijat saavat itse päättää, millaisen taidon näyttävät, Kulju kertoi.

Kulju kertoi, että kuten aiempinakin vuosina, niin tänäkin vuonna kilpailun loppua kohden kilpailijoissa alkaa näkyä eroja.

– Olen ollut tässä touhussa mukana muutaman vuoden ja kyllä sen huomaa, että jotkut puhkeavat kukkaan siinä viimeisellä viikolla.

Miss Helsinki -kisan järjestämisen lisäksi Kuljua työllistävät muun muassa hänen suositut podcastinsa Supla-palvelussa. Julkaisemissaan podcasteissa Kulju puhuu avoimesti elämästään, minkä kertoo tuntuneen itselleen luonnolliselta.

– Vastaanotto on ollut tosi hyvä. Minähän jaksan höpöttää vaikka huomiseen päivään asti, Kulju nauroi.

Kulju kertoi saaneensa podcasteistaan runsaasti positiivista palautetta.

– On ollut ihmisiä, jotka ovat vaikka podcastieni myötä muuttaneet mielipiteensä minusta.

Kulju koki viime keväänä rankan eron ja hän kertoi nauttivansa elämästään tätä nykyä sinkkuna. Hän asuu 75-neliöisessä kimppakämpässä Helsingin Ullanlinnassa yhdessä ex-Miss Helsinki Jessica Ruokolan kanssa.

– Tällä hetkellä en kaipaa miestä rinnalleni, mutta jossain vaiheessa varmasti, koska olen niin tunneihminen. Tällä hetkellä viihdyn näin.

Kulju kertoo hänen ja Ruokolan yhteiselon sujuneen mutkattomasti: molemmilla on omat huoneet, mutta muut asunnon tilat ja esimerkiksi ruoat ovat yhteisiä.

– Kaikki on luonnistunut tosi hyvin. Henkilökemiamme kohtaavat hyvin se, minkä huomaan, että vessapaperi ja hiuslakka ovat kaikki loppuneet aina. Sellaista se on, kun kaksi naista asuu yhdessä.

– Se myös yllätti, että kuinka ihanaa on, että kotona on aina joku. Se on todella ihanaa ja ei tarkoita sitä, että meidän tarvitsisi koko ajan jutella ja höpöttää. Kaiken kaikkiaan kämppiselämä on ollut äärettömän positiivinen kokemus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?