IL: Anu Saagim seurustelee kahden miehen kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

IL: Anu Saagim seurustelee kahden miehen kanssa

Anu Saagim on löytänyt Iltalehden mukaan rinnalleen kaksi rakasta: toinen miehistä on Virossa asuva ulkomaalainen mies ja toinen miehistä asuu ulkomailla.

8.12.2018 19:08

Julkkiskaunotar Anu Saagim kertoo Iltalehden haastattelussa lyhyesti rakkauselämästään. Lehden mukaan Saagim seurustelee nykyään kahden miehen kanssa, joista toinen asuu ulkomailla ja toinen on Virossa asuva ulkomaalainen. Lehden mukaan Saagim ei kuitenkaan tahdo tuoda miesystäviään julkisuuteen.

Saagim kertoo lehden haastattelussa nauttivansa saadessaan asua yksin. Saagim kertoi saavansa paljon yhteydenottoja sosiaalisen median ja sähköpostin välityksellä suomalaisilta miehiltä.

– Sellaista miestä ei ole syntynyt, jonka kanssa haluaisin enää asua yhdessä. Olen niin valikoiva. Alussa miehille kelpaa kaikki, mutta jossain vaiheessa se muuttuu. Minulla on ollut paljon miehiä, joista olen ollut henkisesti riippuvainen ja olen tehnyt niin kuin miehet ovat halunneet. Eron jälkeen saan ensimmäistä kertaa elämässäni tehdä, mitä haluan, Saagim sanoo Iltalehden haastattelussa.

Anu Saagim on löytänyt rinnalleen kaksi rakasta.­

Anu Saagim oli naimisissa muotoilija Ristomatti Ratian kanssa 22 vuotta, parin liitto päättyi vuonna 2016, mutta he ovat edelleen tekemisissä keskenään. Heillä on yhdessä täysi-ikäinen Robin-poika.

Saagim kertoi loppuvuodesta 2017 IS:n haastattelussa hänen ja Ristomatin puhuneen erosta jo pitkään ennen lopullista päätöstä, sillä pari oli ajautunut erilleen jo vuosia sitten.

– Oli laiskuutta, ettemme olleet tehneet sitä aiemmin. Itse mietin, minkä takia olla naimisissa paperilla, kun elämme täysin erillämme, Saagim on sanonut IS:lle.

Avioero oli helppo, sillä parilla ei ollut vaatimuksia toistensa suhteen. Omaisuus jaettiin ja Ristomatille jäi kaikki Suomessa ja Anulle Tallinnassa sekä Saarenmaalla, jossa parilla oli kesämökki.

– Eroaminen oli pelottavan helppoa. Laitoin netissä ruksin johonkin ruutuun ja se oli siinä. Ei ollut kiistaa, ei jaettu haarukoita, kirjoja ja cd-levyjä. Se on tosi harvinaista, Saagim on kommentoinut IS:lle.

– Mietimme, minkä takia ylipäätään erosimme. En oikeastaan tiedä vieläkään. Ristomatti sanoi jo seuraavalla viikolla, että mennään nyt uudestaan naimisiin, mutten suostunut, Saagim naurahti IS:n haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?