Kun Arttu Wiskari tapasi anoppinsa ensi kertaa, avasi oven Jaajo Linnonmaa pelkissä boksereissa – yllättävä totuus vaimoista paljastui

Jaajo Linnonmaa paljasti Radio Suomipopilla, että hänellä ja Arttu Wiskarilla on yllättävä yhteys, joka paljastui miehille erikoisella tavalla.

Arttu Wiskarin ja Jaajo Linnomaan vaimot ovat sukulaisia keskenään. Miehille tämä paljastui erikoisen tapaamisen seurauksena.

8.12.2018 11:02

Radio Suomipopin Aamulypsyssä keskusteltiin tällä viikolla muun muassa Arttu Wiskarista. Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa innostui keskiviikon lähetyksessä kertomaan tarinaa siitä, miten hän tapasi laulajan ensimmäistä kertaa.

Linnomaa kertoi Aamulypsyssä, että hänellä ja Wiskarilla on yllättävä yhteys, joka paljastui miehille hyvin koomisella tavalla. Linnonmaa paljasti, että Wiskari on naimisissa hänen vaimonsa serkun kanssa.

– Me ollaan siis melkein sukulaisia, Linnonmaa totesi radiolähetyksessä.

Juontaja muisteli, että asia paljastui miehille erikoisella tavalla. Tuolloin Linnonmaa oli vaimonsa serkun luona yötä ja Wiskari saapui tapaamaan anoppiaan ensimmäistä kertaa.

– Wiskari oli napannut kukkapuskan mukaan niin kuin asiaan kuuluu ja tuli moikkaamaan tulevaa anoppiaan, Linnonmaa kertoi radiossa.

Voit kuunnella lähetyksen täältä. Linnonmaa kertoo hänen ja Wiskarin ensimmäisestä tapaamisesta kohdassa 18:35.

Jaajo Linnonmaa juontaa Haluatko miljonääriksi? -visailua Nelosella.

Juontaja kertoi lepäilleensä talon yläkerrassa, kun ovikello soi useita kertoja. Pian hän kiiruhti ovelle avaamaan sitä.

– Ymmärsin, että talon naiset olivat lähteneet käymään kylillä ja olin yksin kämpässä. Köpöttelin nalleboksereissa yläkerrasta alas ja menin avaamaan oven ja kuka siellä olikaan. Siellä oli Arttu Wiskari kukkapensaan kanssa.

– Me ei oltu koskaan tavattu ja Arttu oli silleen: ”Jaajo!”. Sanoin, että sä olet Arttu Wiskari.

Wiskari kertoi hämmentyneenä ovella boksereissa seisoneelle Linnonmaalle tulleensa tapaamaan anoppiaan.

– Olin, että jaaha. Se en ole minä, Linnonmaa muisteli.

Arttu Wiskari tunnetaan muun muassa hiteistään Mökkitie, Tuntematon potilas ja Kahvimaito. Hänet on nähty myös Vain elämää -sarjassa.

Haluatko miljonääriksi? -sarjaa juontava Linnonmaa harmitteli lähetyksessä, ettei käyttänyt erikoista tilannetta paremmin hyväkseen ja väittänyt olevansa Wiskarin anopin mies eli tämän appiukko.

– Voisin olla Wiskarin appiukko, juontaja kertoi huvittuneena.

Wiskari kertoi samaisesta tapaamisesta Suomipopilla jo vuonna 2015. Tuolloin häntä haastateltiin Jyväskylässä järjestettävillä Suomipop-festivaaleilla.

– Kun näin Jaajon elämäni ensimmäistä kertaa, se tuli mua vastaan anoppini ovelle pelkät kalsarit jalassa ja sanoi vain: ”Moi, mä oon Jaajo”, Wiskari kertoi tuolloin ja lisäsi miesten vaimojen olevan sukulaisia keskenään.

– Mietin vaan, että onko Jaajo mun anoppi, laulaja nauroi.

Wiskari meni naimisiin Pauliina-puolisonsa kanssa viisi vuotta sitten. Parin hääjuhlaa vietettiin kuitenkin vasta kesällä 2017. Juhlat pidettiin Pauliinan kotiseudulla Pälkäneellä.

Linnonmaa on niin ikään ollut naimissa Maija-vaimonsa kanssa noin viisi vuotta. Parilla on kolme pientä tytärtä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?