Minttu Räikkönen pelmahti Venäjälle tyrmäävässä iltapuvussa – kertoi hämmästyneensä yhdestä asiasta viime vuoden Linnan humussa - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu Räikkönen pelmahti Venäjälle tyrmäävässä iltapuvussa – kertoi hämmästyneensä yhdestä asiasta viime vuoden Linnan humussa

Minttu Räikkönen käväisi miehensä kanssa tiistaina Helsingissä.

Julkaistu: 7.12.2018 17:43

Räikköset juhlivat perjantaina yhdessä Venäjällä.

Sillä aikaa kun suomalaiset ovat ihastelleet pukuloistoa tämän vuoden Linnan juhlissa, F1-pariskunta Kimi ja Minttu Räikkönen lensivät Pietariin Venäjälle. Kaupungissa järjestetään perjantaina Kansainvälisen autoliiton FIA:n palkintogaala.

Räikköset julkaisivat gaalaedustuksestaan upeita kuvia sosiaalisessa mediassa. Kuvissa tyylikäs Minttu poseeraa häikäisevässä mustassa iltapuvussa.

– Party time, Minttu kirjoittaa kuvatekstiksi Instagramissa.

Minttu paljasti kuvapalvelussa, että kyseessä on heille jo neljäs kerta tällä viikolla lentokoneessa.

IS kertoi aiemmin perjantaina, että Räikkönen puhui Venäjällä järjestetyssä tilaisuudessa toimittajille siitä, miten suhtautuu siirtymiseensä Sauberille.

– Olen innoissani. Tilanne on erilainen kuin silloin, kun olin siinä tallissa aiemmin.

– Siellä on nyt paljon eri ihmisiä, ja heillä on kaikki tarvittavat työkalut. Heillä on loistava tuulitunneli ja kaikki mitä tarvitaan erinomaisen auton rakentamiseen. On myös Ferrarin moottori, joten tiedämme mitä tulemme saamaan, Räikkönen sanoi toimittajille.

Muisteli viime vuoden Linnan juhlia IS:lle

Räikköset edustivat yhdessä Helsingissä tiistaina.

Kimi ja Minttu Räikkönen vierailivat aiemmin tällä viikolla pitkästä aikaa yhdessä Helsingissä, kun Minttu Räikkönen lanseerasi omaa nimeään kantavan lastenvaatemallistonsa Gugguu-brändin kanssa.

Minttu kertoi tiistaina Clarion-hotellissa järjestetyssä tilaisuudessa IS:n haastattelussa perheen kuulumisia. Hän sanoi, että perhe lentää keskiviikkona takaisin Sveitsiin. Perjantaina he lensivät Kimin kanssa Venäjälle.

Minttu Räikkönen valitsi Linnaan viime vuonna ylleen Armanin puvun.

Minttu muisteli haastattelussa ilolla edellisen vuoden Linnan juhlia. Räikköset oli kutsuttu juhliin, kun Suomi täytti sata vuotta.

Minttu valittiin IS:n äänestyksessä ylivoimaisesti Linnan kuningattareksi. Hänellä oli tuolloin yllään Armani Privén hänelle suunnittelema merenvihreä puku.

– Muistan, että se jonotus oli ihan erilaista kuin olin aiemmin luullut. Se meni paljon nopeammin kuin luulin. Hetkessä olimme presidenttiparin edessä, Minttu sanoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?