Viihde

Huippumallin olemus uutuusvideolla järkytti faneja – kertoo olevansa terveempi kuin koskaan

Julkaistu:

People-lehden mukaan tuoreet kuvat Victoria’s Secret -malli Bella Hadidista ovat herättäneet keskustelua.
Fanit ovat kauhistuneet huippumalli Bella Hadidin olemuksesta uutuusvideolla, kertoo People-lehti verkkosivuillaan. Moni Love-lehden videon nähnyt kommentoija on sitä mieltä, että 22-vuotias Hadid näyttää jo liian laihalta.

Tämän vuoden Victoria’s Secret -muotinäytöksessä esiintynyt Hadid nähdään videolla uimapuvussa, ja hän puhuu itsensä hyväksymisen aiheuttamasta taakasta.

– Nuoruudessani en todellakaan ollut kaikkein itsevarmin ihminen. Etsin tavallaan jotakin koko ajan, joten uskon, että olen tuntenut itseni kauneimmaksi vasta hyvin hiljattain – kahden viime vuoden aikana, kun terveyteni on ollut parhaalla tasollaan ja rakkaus on ollut kanssani ja ympärilläni. Tunsin oloni todella hyvinvoivaksi omana itsenäni, sen sijaan, että pyrin muiden kautta olemaan se ihminen, joka minun pitäisi olla, nainen kertoo.

Hadid sanoo tuntevansa olonsa terveeksi, mutta osa sosiaalisen median käyttäjistä ei tunnu olevan samaa mieltä.
– Tämä on todella surullista. Hän puhuu itsensä hyväksymisestä samalla, kun hän on kuihtumassa luuksi ja nahaksi. Malliala on barbaarinen ja vastenmielinen ”kauneusihanteineen”, eräs Instagram-käyttäjä toteaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toinen käyttäjä kirjoittaa videon lähettävän ”äärimmäisen epäterveellisen viestin vaikutuksille alttiille nuorille tytöille”, mutta monet ovat asettuneet puolustamaan Hadidia.

– Kun ette tunne tarinaa tai ihmistä, älkää tuomitko, eräs fani huomauttaa.

– Tässä videossa on kyse siitä, että Bella hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja kuinka hän tuntee itsensä kauniiksi. Jos hän tuntee itsensä kauniiksi tällä tavalla, niin se siitä, toteaa toinen.

Nuoresta iästään huolimatta Hadid on ollut jo jonkin aikaa yksi maailman halutuimmista mallikaunottarista. Hän on astellut lavalla muun muassa Givenchyn, Alexandre Vauthierin ja Chanelin näytöksissä.
Hadid kommentoi kaksi vuotta sitten painoaan People-lehdelle ja myönsi, että se saattaa vaihdella erittäin paljon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En todellakaan laihduttanut tarkoituksella. Minähän haluan rinnat, ja haluan peppuni takaisin. Mutta se ei ole minun syyni. Painoni heilahtelee ja niin käy kaikille. Ihmisten arvostelu on kaikista pahinta, sillä kaikki ovat erilaisia, hän kommentoi.

Vaikka Hadid vakuutti kävelevänsä näytöslavalla itsevarmana, uskoo hän kaikkien kärsivän joskus epävarmuuksista.

– Se on hullua, sillä uskon, että kun muut ihmiset katsovat Victoria’s Secretin malleja he ajattelevat, etteivät he ole ihmisiä, eikä heillä ole mitään epävarmuuksia. Mutta kaikilla siellä kävelevillä tytöillä aivan varmasti on.

Maailmanlaajuisena tyylivaikuttajana tunnetulla Hadidilla on Instagramissa 21,5 miljoonaa seuraajaa.