Veteraanit kommentoivat kovin rehellisesti Jenni Haukion koivusta tehtyä pukua – rouva Haukio otti suoran palautteen vastaan hymyillen - Viihde - Ilta-Sanomat

Veteraanit kommentoivat kovin rehellisesti Jenni Haukion koivusta tehtyä pukua – rouva Haukio otti suoran palautteen vastaan hymyillen

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio tapasivat tänäkin vuonna veteraaneja linnassa.

Julkaistu: 6.12.2018 22:01

Kunniavieraat kommentoivat Haukion pukua kahvitilaisuudessa.

Rouva Jenni Haukio sai sotaveteraaneilta ja lotilta suoraa palautetta iltapuvustaan, kun Haukio ja Niinistö kävivät tervehtimässä heitä toisen kättelykierroksen päätteeksi.

Ylen suorassa lähetyksessä yksi veteraanien pöydässä istuneista naiskunniavieraista luonnehti Haukion asua ”hengittäväksi”.

– Kyllä, joo, Haukio vastasi.

– Se ei ole mitenkään niin näyttävä, vieras jatkoi.

– Ei se oo. Aika vaatimaton sinällään, Haukio sanoi ja hymyili.

Haukion valkoinen puku herätti muitakin kommentteja. Joutsenolainen rintamaveteraani Mikko Tynkkynen kertoi olevansa puualan miehiä ja tuntevansa sen vuoksi Haukion mekon materiaalin hyvin.

Ylen suorassa lähetyksessä veteraani luonnehti Haukion valkoista pukua ”hengittäväksi”.

Jenni Haukio emännöi Linnan juhlia seitsemättä kertaa.

Haukion mekko on tehty koivusta valmistetusta Ioncell-kankaasta. Sen ovat suunnitelleet Aalto-yliopistossa muoti- ja vaatetussuunnittelua opiskeleva Emma Saarnio ja tekstiilisuunnittelun opintoihin keskittynyt Helmi Liikanen.

Aalto-yliopiston tiedotteessa Saarnio kertoi halunneensa suunnitella asun, joka korostaa Haukion persoonaa ja viestii samalla materiaalin alkuperästä.

Lue lisää: Tällainen on rouva Jenni Haukion vitivalkoinen puku – kangas valmistettu koivusta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?