Viihde

Alastonkuvistaan tunnettu Pirelli-kalenteri julki – mukana pitkä lista kuumia nimiä: Katso kuvat ja video!

Julkaistu:

kalenteri
Maailmankuulun mallin Gigi Hadidin matka maineeseen alkoi vuonna 2015, kun hän poseerasi Pirellin kalenterin sivuilta. Nyt hän tähdittää jälleen maailmankuulua kalenteria.
Palkittu valokuvaaja, ohjaaja Albert Watson on vanginnut ensi vuoden The Call -nimellä tunnettuun Pirellin kalenteriin vain muutaman maailmankuulun henkilön. Yksi heistä on huikeaa uraa jo muutaman vuoden maailmalla luonut malli, Gigi Hadid.

Aiemminkin kalenterissa esiintyneen Hadidin lisäksi mukana ovat muun muassa muotisuunnittelija Alexander Wang ja ballerina Misty Copeland sekä näyttelijä Julia Garner.


Kuuluisassa julkaisussa ovat vuosien varrella keikistelleet muun muassa legendaarinen Sophia Loren, näyttelijä Penelope Cruz sekä malli Naomi Campbell.

Monet naiset ovat nousseet kalenterin ansiosta julkisuuteen ja niin tapahtui Hadidillekin. Tavatessani Gigin Steven Meiselin kuvaaman kalenterin julkaisun yhteydessä runsaat kolme vuotta sitten hän sanoi itsevarmasti, että hänestä kuullaan vielä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen aina ollut sitä mieltä, että menestyksen eteen tulee tehdä töitä. Kun menestyy, se inspiroi ja niin pystyy ylittämään itsensä. En ole koskaan pelännyt työntekoa, mustassa lateksipuvussa kalenterissa poseerannut Hadid sanoi.


Hadidista tuli superjulkkis ja naisen elämää on seurattu lehtien palstoilla.

– Halusin tehdä jotakin täysin erilaista kuin muut valokuvaajat. Halusin ikuistaa muutakin kuin henkilökuvan, joten loin jokaisen kuvatun henkilön ympärille oman tarinan, Watson sanoo Milanossa Dreaming-nimen saaneen kalenterin julkaisutilaisuudessa.


Hadidia Watson kuvaa aristokraattinaisena, jonka suhde on juuri päättynyt, joka asuu yksin, on yksinäinen ja miettii elämälleen suuntaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Halusin kuvata Gigin paljon pelkistetymmin kuin muut henkilöt, muun muassa Steve Jobsin ja Alfred Hitchcockin muotokuvat ikuistanut ja monesti palkittu Watson sanoo.


Gigin ainoaa uskottua kuvissa esittää muotisuunnittelija Alexander Wang.

– Pystyin samaistumaan hahmooni. Matkustan koko ajan ja vaikka ympärilläni on paljon glamouria, olen lopulta illalla hotellihuoneessani yksin, Hadid on kuvaillut samaistumistaan kalenterin hahmoonsa.

Hadid on kertonut, että yksinäisyyden uumenista voi löytää myös kauneutta.

– Olin edellisen kalenterin kuvauksissa ujo tyttö, mutta sittemmin olen töiden ja yksinolon kautta saanut itseluottamusta, hän on sanonut Harper’s Bazaar -lehdelle.


Vuoden 2019 kalenteri on taiteellinen ja paljasta pintaakin on kuvattu esteettisen taidokkaasti. Kaukana ovat ne ajat, jolloin kuvissa keikistelivät melkein alastomat kaunottaret.

– Valokuvaaja tiesi, mitä hän halusi. Vaikka kuvissa on paljasta pintaa, ne eivät ole mauttomia, muun muassa Ozark-sarjasta tuttu näyttelijä Julia Garner kuvailee.

Omasta, valokuvaajaksi unelmoivasta hahmostaan Julia kertoo, että kuvat ovat täynnä toivoa.

– Elämässä on säilytettävä uteliaisuus ja toivo, hän sanoo.


Pirelli-kalenterin julkistustilaisuus Milanossa huipentui upeaan gaalaillalliseen, jonka juonsi näyttelijätähti Halle Berry. Yksi illan kuvatuimpia vieraita oli mallikaunotar Gigi Hadid.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt