Me Naiset: Riina-Maija Palander joutuu pyytämään Kallelta rahaa jopa ruokaan – ei ole edes käynyt hammaslääkärissä 10 vuoteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Riina-Maija Palander joutuu pyytämään Kallelta rahaa jopa ruokaan – ei ole edes käynyt hammaslääkärissä 10 vuoteen

Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander kertoo Me Naisten haastattelussa kuinka turhauttavaa on olla taloudellisesti riippuvainen puolisostaan.

Riina-Maija Palander on viime vuodet ollut kotiäitinä. Nyt hän kaipaa elämäänsä uusia haasteita.­

5.12.2018 11:52

Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija Palander ovat kuvailleet haastatteluissa elävänsä tällä hetkellä etäsuhteessa. Riina-Maija pyörittää perhearkea Ranskassa, Kalle puolestaan työskentelee Suomessa. Riina-Maija sanoo Me Naisten haastattelussa kaipaavansa nyt elämäänsä uusia haasteita ja etenkin työpaikan. Hän sanoo kotiäitiyden olevan arvokasta työtä, mutta enää hän ei halua olla riippuvainen taloudellisesti Kallesta.

– En enää halua pyytää rahaa Kallelta. Se on toiminut tähän asti, mutta ei enää. Ihmiset ja tilanteet muuttuvat, Riina-Maija Palander sanoo Me Naisille.

Riina-Maija sanoo lehdelle, ettei ole koskaan ymmärtänyt pröystäilevää elämäntyyliä. Hän kuvailee ostavansa vaatteensa ja lasten vaatteet joko ketjuliikkeistä tai käytettynä, ja käyttävänsä samoja vaatteita vuosikausia.

Hammaslääkärissä hän ei ole käynyt 10 vuoteen. Kun Kalle tilaa ravintolassa pihviä, Riina-Maija pyytää jotain ruokalistan halvimmasta päästä. Ikivanhoista farkuista hän suostui luopumaan vasta sitten, kun haaroväliin tuli valtava reikä.

Kallelta hän pyytää rahaa vain välttämättömyyksiin. Eniten Riina-Maijaa rasittaa se, että hän on täysin riippuvainen puolisonsa tuloista.

– Jokainen voi kuvitella, kuinka hauskaa se on. En kommentoi tätä enempää kuin sanomalla, että ei kannata, hän toteaa lehdelle.

Me Naisten jutussa Riina-Maija laskee viikon menonsa ja kuvailee millainen hän on rahankäyttäjänä. Rahaa menee käytännössä vain perheen ruokaostoksiin ja kuuteen hevoseen.

Hevoset ovatkin Palanderien perheen suurin menoerä, sillä kuuden hevosen pitäminen vuokratallissa Ranskassa maksaa kuukaudessa jopa 3 000 euroa.

”Pistä pari sataa”

Riina-Maija Palander kertoi jo aikaisemmin hänen ja Kallen raha-asioista Radio Novan -haastattelussa.

– Kavereiden kanssa laskemme kolikoita kun mietimme, mihin menemme bisselle, hän sanoi radiohaastattelussa.

– En ole koskaan tiennyt, mitä Kallella on pankkitilillä tai mitä hän tienaa. Minulla ei ole mitään käsitystä, hän kertoi.

Riina-Maija ja Kalle Palander avioutuivat vuonna 2007. Heillä on kolme yhteistä lasta.­

Riina-Maija Palanderin mukaan hän saa kuukaudessa lapsilisät, jotka ovat suuruudeltaan 330 euroa.

– That’s it, vedän sillä. Jos rahat loppuvat, niin pyydän Kallelta, että pistä pari sataa.

Palandereiden taloudellista tilannetta on puitu julkisuudessa runsaasti. Riina-Maija kuitenkin totesi toukokuussa Ilta-Sanomille, ettei tilanne ole niin huono kuin monet luulevat.

– Ei meillä ole ollut missään vaiheessa huono taloudellinen tilanne. Kalle on vahva ja dramaattinen persoona, joka välillä heittää julkisuuteen jotain sellaista, joka otetaan kirjaimellisesti, vaikka kyse onkin vain hetken tuiskahduksesta, Riina-Maija sanoi IS:lle.

Riina-Maija Palander sanoo Me Naisten haastattelussa etsivänsä töitä ja haluavansa olla taloudellisesti riippumaton Kallesta.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?