Sara Sieppi kielsi ex-mies Roope Salmista kommentoimasta kuviaan ja somesoppa oli keitetty – perusteli tekoaan hyvin henkilökohtaisella viestillä

Julkaistu:

Sara Siepin vastaus Roope Salmisen kommenttiin herätti runsaasti keskustelua. Hän perusteli tekojaan kyselijöille kommenteissa.
Missikaunotari Sara Sieppi on julkaissut viime aikoina Instagram-tilillään näyttäviä joulukuvia, jotka ovat herättäneet keskustelua myös sometähden seuraajien parissa. Otokset eivät jääneet huomaamatta edes Siepin ex-puolisolta, Roope Salmiselta.

– Oot mahdoton, Salminen kommentoi kuvaa nauruhymiöiden kera.
Vaikka kommentti vaikutti ulospäin varsin hyväntahtoiselta, se ei kuitenkaan tuntunut miellyttävän Sieppiä itseään. Jonkin ajan kuluttua Sieppi raapusti saman kuvan alle varsin napakan pyynnön.

– Roope Salminen, voisitko ystävällisesti lopettaa kommentoinnin kuviini, Sieppi kirjoitti joulukuvan alle.
Siepin kommentista kehkeytyi nopeasti kiivas keskustelu, johon Salminen ei tosin ottanut enää osaa.

– Yleensä tällaiset ”elämän parasta aikaa” -kuvat ovat epätoivoinen yritys kertoa jollekin, että hitsi mun elämä on hyvää vaikka todellisuudessa elämä on paskaa. Kyllä naisilla on tapana tehdä näin, jos jotain on käynyt. Yleensä kyseisillä kuvilla pyritään loukkaamaan tai saamaan huomiota joltain ihmiseltä, joka on tehnyt jotain sinua kohtaan niin, että elämäsi meni huonommaksi, eräs kommentoi.


Siepillä oli kuitenkin sana hallussaan. Hän vastasi kommentoijalle suoraan.

– Elämäni on ollut viime kuukausina todella paskaa. Olen siitä avoimesti kertonut, eikä se mikään salaisuus ollutkaan. Tämä kuva oli joulukuun ensimmäiseltä päivältä ja olin silloin aidosti onnellinen, koska rakastan joulua, Sieppi kirjoitti.

Kommenteissa ihmeteltiin myös, miksi Sieppi ei estä häntä haukkuvia käyttäjiä, tai niinkään jätä Salmista huomiotta. Sometähti julkaisi myöhemmin Instagramin tarinoissaan videon, jossa selaa Instagramissa estämiensä käyttäjien listaa.

Lista ei tunnu loppuvan ollenkaan.

– ”Miksi et estä täällä ihmisiä?” Koska se on täysin mahdotonta. Tuo yksi ilman kuvaa on sama henkilö. Tehnyt satoja profiileja, Sieppi kirjoittaa videon yhteydessä.


Sieppi ja Salminen ilmoittivat erostaan muutama kuukausi sitten. Avoliitossa elänyt pari ehti pitää yhtä kolmisen vuotta. Sieppi puhui erostaan IS:lle ensimmäistä kertaa viikko sen jälkeen, kun oli julkistanut uutiset blogissaan.

Blogissaan Sara kuvaili suhteen olleen seikkailu, joka oli opettavainen ja tunteikas. Eron syyksi Sieppi kertoi sen, etteivät parin arvot kohdanneet, minkä vuoksi suhdetta oli mahdotonta ylläpitää. Sieppi ei tahdo julkisesti avata enempää eron syitä tai sitä, mitä nämä arvot olivat.

Sieppi ja Salminen ovat olleet julkisuudessa vaitonaisia siitä, millaisissa väleissä he ovat olleet eron jälkeen.

– Arvot eivät kohdanneet ja se johti eroon. Ja kuten blogissanikin sanoin: joskus on vain pakko luovuttaa.
Lisäys 4.12.2018 klo 20.09: Juttuun lisätty Roope Salmisen kommentti Siepin kuvaan

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt