Minttu ja Kimi Räikkönen hempeilivät muotinäytöksen katsomossa – antautuivat yhtäkkiä hellään suudelmaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu ja Kimi Räikkönen hempeilivät muotinäytöksen katsomossa – antautuivat yhtäkkiä hellään suudelmaan

Julkaistu: 4.12.2018 19:03

Minttu Räikkönen lanseerasi lastenvaatemallistonsa Helsingissä. Perhe oli mukana tukemassa.

Minttu Räikkönen kertoi tiistai-iltana medialle Helsingissä Clarion-hotellissa siitä, miten aloittaa nyt uudenlaisen projektin elämässään: Hän suunnittelee Gugguu-lastenvaatebrändille lastenvaatteita.

Mediatilaisuuden jälkeen Clarion-hotellissa järjestettiin Gugguu-vaatebrändin lasten muotinäytös. Lavan valtasivat suloiset pikku lapsimallit. Yleisö puhkesi aplodeihin, kun pieni poika esitti breakdancea musiikin tahtiin lavalla.

Minttu nousi mallien kanssa catwalkille.

Muotinäytöksen lopussa odotti vielä melkoinen yllätys: Minttu Räikkönen käveli lavalle lapsimallien mukana ja toivotti sen jälkeen lavalle tervetulleeksi räppäri Elastisen.

– Me tultiin tähän vähän yllättäen viihdyttämään teitä muutaman biisin verran, jos sopii. Tämä on tällainen karaoketyylinen konsertti, eli saa laulaa mukana jos osaa.

Sen jälkeen Elastinen veti yleisölle tunnelmallisen konsertin muotilavalla.

Konsertin aikana nähtiin harvinaisen hellä hetki, kun Räikköset antautuivat hellään suudelmaan.

Pari vaihtoi katsomossa hellän suudelman.

Minttu kertoi medialle, että hänellä on perheensä täysi tuki unelmalleen. Omat lapset ovat olleet inspiraation lähde lastenvaatteita suunnitellessa.

– Rianna on vielä pieni, mutta Robin on tosi tarkka siitä, mitä haluaa pukea päälleen, Minttu paljasti.

Räikköset seurasivat Elastisen esiintymistä yhdessä. Perheen yksivuotias Rianna-kuopus ei ollut tilaisuudessa.

Kimi piti huolta Robin-pojasta.

Toimittaja Mervi Kallio kysyi Mintulta lavalla, miten hänen puolisonsa, formulatähti Kimi Räikkönen suhtautuu hänen suunnitelmiinsa.

– Tosi hyvin. Hän on sanonut joskus, että "happy wife, happy life". Perheen tuki on minulle iso voimavara, Minttu sanoi hymyillen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?