Duudsonit-Jarno astui parvekkeelle Los Angelesissa ja romahti lattialle itkemään – avautuu nyt rankasta aiheesta, jota on pitänyt sisällään jo 14 vuotta

Julkaistu:

Duudsoneista tunnettu Jarno Laasala kertoo Instagram-tilillään, kuinka hän on kärsinyt riittämättömyyden tunteesta.
Duudsoneista tuttu Jarno Laasala julkaisi tiistaina Instagram-tilillään harvinaisen rehellisen kirjoituksen. Tekstissään Laasala avautuu menestymisen paineistaan ja siitä seuranneesta ahdistuksesta.
– Keräsin viikon rohkeutta julkaista tämän kirjoituksen. Olen henkisesti piiskannut ja solvannut itseäni siitä, että en ole riittävän hyvä, että minun pitäisi olla parempi, en riitä ennen kuin olen menestynyt tässä kaupungissa, Laasala kirjoittaa.

Hän jatkaa, että suunnitelmissaan mikään pieni menestys ei riitä. Onnellisuuden saavuttamista varten tulisi olla vähintään oma ohjelma, elokuva tai ohjaustyö.

– Sitä kautta voin olla onnellinen. Tämä on johtanut valtavaan ahdistukseen ja alas painettuihin tunteisiin. Tänään astui hotellini 16. kerroksessa huoneeni parvekkeelle. Siitä on 5 kuukautta, kun olen viimeksi vieraillut enkelten kaupungissa.

Laasala kertoo katselleensa maisemia, jotka aiheuttivat hänessä tunteenpurkauksen.

– Yhtäkkiä kaikki tuntemattomat tunteeni nousevat pintaan. Romahdan parvekkeen lattialle itkien.

Hän kertoo tuntevansa vihdoin tunteita, joita ei ole 14 vuoden aikana pystynyt kokemaan.

– Tunnen pelkoa, jännitystä, riittämättömyyttä, koti-ikävää, ahdistusta. Itku tuntuu hyvältä.


Duudsonit-tähti kertoo uskoneensa, että Los Angelesissa menestyminen voisi korjata hänet.

– Tänä aamuna ymmärsin, että se on valhe. Riitän tällaisena kuin olen, hän päättää sydänemojin kera.

Laasalan teksti on herättänyt hänen seuraajissaan runsaasti tunteita. Monet henkilöt ovat kommentoineet tekstiin rohkaisevia sanoja ja sydämiä.

– Kiitos kun jaoit, tästä on apua myös niin monelle muulle!

– Ole juuri sellainen kuin haluat olla! Älä peitä ilon tunteitasi.

– Tunteiden vuoristorata tuntuu vatsassa asti. Olet seppä. Hattu päästä.


Laasala on avautui syksyllä myös toisesta rankasta aiheesta. Hän kertoi syyskuun loppupuolella YouTubessa, että hänellä todettiin keväällä melanooma.

– Minulla oli syöpä, Laasala kertoi videolla.

– Minulla on paljon luomia ja olen kahden vuoden välein käynyt tutkituttamassa, että onko kaikki kunnossa. Viime keväänä lääkäri huomasi luomen, jonka hän sanoi voivan olla pahanlaatuinen. Luomi poistettiin, ja kaksi viikkoa myöhemmin lääkäri soitti minulle. Hän sanoi, että minulla on syöpä. Sellaisen uutisen saaminen pysäytti.

Syöpä saatiin kuriin leikkauksella. Laasala sanoi diagnoosin saaneen hänet kuitenkin miettimään elämän rajallisuutta.

– Elämää ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Olin onnekas, ettei syöpä ollut levinnyt. Olen niin kiitollinen tästä elämästä, Laasala sanoo videolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt