10-vuotiaat kaksoset Eino ja Aapeli varastivat suomalaisten sydämet suorassa tv-lähetyksessä – pojat tekivät nyt tarttuvan joululaulun - Viihde - Ilta-Sanomat

10-vuotiaat kaksoset Eino ja Aapeli varastivat suomalaisten sydämet suorassa tv-lähetyksessä – pojat tekivät nyt tarttuvan joululaulun

Eino ja Aapeli nousivat suureen suosioon EVS Live -esiintymisensä jälkeen. Kuva lokakuulta.

Julkaistu: 5.12.2018 8:05

Eino ja Aapeli julkaisivat itsenäisyyspäivän kynnyksellä mukaansatempaavan Joulurallin.

10-vuotiaat kaksoset Eino ja Aapeli nousivat suomalaisten tietoisuuteen lokakuussa, kun he julkaisivat ensimmäisen kappaleensa Mä voisin olla se.

Pojat esittivät kappaleensa MTV3-kanavan suositussa EVS Live -keskusteluohjelmassa. He kertoivat Maria Veitolan haastattelussa aikovansa myydä Hartwall Arenan kolme kertaa täyteen ja haluavansa bäkkärille loputtomasti kokista juomakseen. Pojista syttyi välittömästi tämän jälkeen tähtiä.

Nyt Eino ja Aapeli ovat levyttäneet aivan omanlaisensa joulubiisin. Jouluralli-kappaleeseen on yhdistetty kaikki kaksospoikien suosikkijoulukappaleet uudella tavalla.

Kappaleessa kuullaan yhdistelmä seuraavia perinteisiä joululauluja: Kulkuset, Tulkoon joulu, Kolme yötä jouluun, Pieni rumpalipoika ja Tonttujen jouluyö. Musiikkivideolla he tanssivat mukaansatempaavasti laulun tahtiin.

Einon ja Aapelin iloista joulutulkintaa säestää Porvoon Keskuskoulun 3A -luokan kuoro.

– Joulussa on parasta, kun saa olla vapaalla perheen ja kavereiden kanssa. Me kuunnellaan aina joululauluja kun koristellaan kotia ja leivotaan pipareita. Myös joulurauhan julistus on kiva perinne.

– Joulurallissa on niin letkeä meno, että kuuntelijalle ei tule ainakaan tylsää sitä kuunnellessa! Sen tahdissa on hauska tanssia samalla kun tekee kotona joulujuttuja, Eino ja Aapeli kertovat uudesta kappaleestaan.

  • Katso Einon ja Aapelin Jouluralli-musiikkivideo alta.

Näin heistä tuli nuoria tähtiä

Poikien taival musiikkiteollisuuden parissa alkoi pari vuotta sitten, kun he päätyivät tanssiharrastuksensa kautta mukaan Robinin Hula Hula -kappaleen musiikkivideolle. Sen jälkeen he ovat harrastaneet kolme kertaa viikossa tanssia ja käyneet kerran viikossa laulutunneilla.

Sitkeä työ, valtava into ja halu esiintyä palkittiin, kun pojat solmivat artistisopimuksen Universal Musicin kanssa ja pääsivät kesällä studioon tekemään omaa kappalettaan.

– Aluksi luokkakaverit oli aika ihmeissään siitä, että me käydään laulutreeneissä. Sitten ne oli vielä enemmän ihmeissään siitä, että me julkaistiin biisi! Eino sanoi IS:n haastattelussa lokakuussa.

Kaksospojat poseerasivat IS:lle lokakuussa samana päivänä, kun he esiintyivät EVS Live -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?