Viihde

F1-miljardöörin perillinen lennähti viikonlopuksi Lappiin – julkaisi suloisia kuvia perheensä kanssa: totuus ”arkisesta” matkasta olikin toinen

Julkaistu:

Tamara Ecclestone viihtyi perheensä kanssa Levillä ja julkaisi useita kuvia matkaltaan.
F1-miljardööri Bernie Ecclestonen upporikas tytär Tamara Ecclestone vietti viime viikonvaihteen perheineen ja ystävineen Levillä.

Tamara Ecclestone on aiemminkin käynyt perheineen Levillä ja majoittunut 400 neliön Levi Spiritin luksushuvilaan.


Tamaralla on Instagramissa lähes puoli miljoonaa seuraajaa. Hän on julkaissutkin kuvapalvelussa lukuisia otoksia siitä, millaista oli Levillä tällä kertaa.
– Paras mahdollinen viikonloppu Lapissa. Tuntuu todella jouluiselta, Tamara kirjoitti kuvatekstissään.
Tamara ja hänen miehensä Jay Rutland sekä perheen Sophia-tytär ovat nauttineet ainakin pulkkamäestä ja joulupukin tapaamisesta. Tamaran ja Jayn mukana oli myös tuttavapariskunta lapsineen ja seurueen jäsenet ovat poseeranneet myös poron kanssa.
Kuvat ovat keränneet sosiaalisessa mediassa tuhansia tykkäyksiä ja kymmeniä ihastelevia kommentteja. Perheen matka oli kuitenkin huomattavasti sosiaaliseen mediaan ladattuja otoksia näyttävämpi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Brittivieraita vahti kaksi seurueen mukana lentänyttä turvamiestä, ja Tamara oli tuonut mukanaan myös oman kokin. Lomalaiset saapuivat Leville perjantaina omalla yksityiskoneella ja he lähtivät takaisin jo sunnuntaina.

Valokuvista päätellen vieraita ei haitannut lumen puute. IS:n tietojen mukaan Ecclestone kuitenkin lentää perheensä kanssa takaisin Leville ensi kuussa toivoen, että pohjoisessa olisi silloin lunta.


Viime vuonna Tamaran julkaisemissa kuvissa lunta oli maassa huomattavasti enemmän.
Tamara Ecclestone on formulaliikemies Bernie Ecclestonen keskimmäinen lapsi. Hänellä on kaksi siskoa: isosisko Deborah Ecclestone ja pikkusisko Petra Ecclestone.

IS kertoi noin vuosi sitten, kuinka Tamara ja tämän puoliso asuvat valtavassa kartanossa, jossa työskentelee yli 50 palvelushenkilöä.
Hovimestarit ja henkilökohtaiset assistentit suunnittelevat Tamaran jokaisen päivän aikataulun alusta loppuun. Kotona Lontoossa Tamaran päivät kuluvat lukuisissa kauneushoidoissa, pilate- ja personal trainer -tunneilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt