Manikyyri oli viedä Ozzy Osbournen hengen: joutui hätäleikkaukseen – avautuu nyt kauhunhetkistään

Ozzy Osbournelle oli käydä lokakuussa kalpaten, kun hänen kätensä turposi ”hehkulampun kokoiseksi”.

3.12.2018 9:10

Rock-legenda Ozzy Osbourne juhlii tänään maanantaina, sillä mies täyttää 70 vuotta. Miehen elämä on ollut täynnä kaikkea, mitä rokkarin elämään voi kuvitella kuuluvan: myrskyisä avioliitto, päihdeongelmia ja bändikaverien traagisia kuolemia.

Ahkerasti keikkaileva Osbourne joutui perumaan lokakuussa keikkojaan Pohjois-Amerikassa varsin erikoisen syyn takia. Mies ilmoitti lokakuussa Instagramissaan peruvansa tulevat neljä keikkaansa kädessä olevan tulehduksen vuoksi.

– Osbourne peruu keikkansa lääkärien kehotuksesta, sillä hän tarvitsee mitä todennäköisimmin uuden leikkauksen, jotta hänen oikeassa kädessään olevat lukuisat tulehdukset saadaan hoidettua, Instagramissa paljastettiin.

Tilanne oli melko vaarallinen, sillä Osbourne kertoi The Sun -lehdelle kätensä turvonneen yhtäkkiä ”hehkulampun kokoiseksi”.

– Minulla oli järjettömän hauskaa, jos ei lasketa tuota h*lvetin asiaa peukalossani. En tajunnut, että se oli todella vaarallista, Osbourne kertoi.

Osbournen mukaan käden tulehdus sai alkunsa erittäin yllättävästä paikasta.

– Hauskaa tässä on se, että lääkärit kertoivat minun saaneen tämän manikyyrista, Osbourne naureskeli The Sun -lehdelle.

Kädessä muhinut tulehdus ei ollut leikin asia. Osbourne kertoo, että mikäli tulehdus olisi päässyt hänen verenkiertoonsa, olisi hän voinut kuolla.

– Minulle tehtiin hätäleikkaus ja olin sairaalassa pari päivää. Heräsin aamulla ja Sharon kysyi, että mitä h*elvettiä olet tehnyt kädellesi? Osbourne muistelee.

Onneksi pikainen sairaalahoito sai miehen tolpilleen melko nopeasti. Sharon Osbourne kuvaili tv-haastattelussa kaiken aiheuttaneen haavan olleen erittäin pieni.

– Hänellä oli vain sellainen haava peukalossaan kynnen vieressä, Sharon kuvaili hämmentyneenä lokakuussa.

Sharon ja Ozzy Osbournen pitkä avioliitto on ollut täynnä ylä- ja alamäkiä. Muutama vuosi sitten Ozzy jäi kiinni pettämisestä lähetettyään rakastajattarelle tarkoitetun viestin vahingossa vaimolleen.

Lopulta Sharon päätti ottaa selvää miehensä puuhista. Hän kertoo nyt The Sun -lehdelle, että turvautui lopulta unilääkkeisiin, joilla hän huumasi miehensä saadakseen tältä tunnustuksen syrjähypyistä.

– Hän otti unilääkkeensä. Minä laitoin kaksi lisää hänen juomaansa. Sitten kysyin häneltä kaikesta ja hän tunnusti, Sharon kertoo The Sunille.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?