Viihde

Kanye West ja Kim Kardashian lensivät kahdestaan 660-paikkaisella jumbojetillä Japaniin – somessa leimahti tavalla, jota ei olla hetkeen nähty

Julkaistu:

someräjähdys
Pariskunta matkusti 660-paikkaisella lentokoneella Yhdysvalloista Japaniin. Sitä ei katsottu hyvällä.
Rap-artisti Kanye West ja hänen vaimonsa, tosi-tv-tähti Kim Kardashian onnistuivat aiheuttamaan viimeisimmällä tempullaan varsinaisen skandaalin.

Kaikki alkoi, kun Kanye West päätti haluavansa yksityisen Boeing 747 -lentokoneen Yhdysvalloista Japaniin.

Boeing 747 on laajarunkoinen ja osittain kaksikerroksinen erittäin pitkän toimintamatkan matkustajalentokone. Kyseiseen malliin mahtuu Daily Mailin mukaan 660 matkustajaa.


Ja mitä Kanye haluaa, Kanye saa. Kim julkaisi maanantaina Instagramin tarinoihinsa kuvan 660-paikkaisesta matkustajakoneesta, joka oli valmiina lähtöön vain pariskuntaa varten.
Peoplen mukaan Kim oli julkaisut tehdessään tietoinen siitä, millaisia reaktioita ”tarpeeton ja pröystäilevä” lentokone aiheuttaisi ihmisistä. Pari ei antanut sen häiritä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kanye oli todella inspiroitunut tilanteesta, joten hän (Kim) haluaa tukea miestään, Kardashianin lähipiiri kertoi Peoplelle.

– Kim on tietoinen 747:n vaikutuksesta, mutta se ei ollut hänen ideansa.


Lähteen mukaan Kimin ja Kanyen elämäntyyli on erilainen, joten he eivät odota muiden ihmisten ymmärtävän.

Tv-tähti kertoi Instagramissa lentokoneen olevan urheilubrändi Adidaksen kustantama – räppärin pyynnöstä tosin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ei mitään erikoista, lennämme vain yksityisellä 747:lla. Näin Kanye matkustaa nykyään. Vain 747-koneita. Yksityisesti. En ole koskaan edes kuullut tällaisesta, mutta aivan sama, Kardashian kirjoitti.

Daily Mail selvitti, että Boeing 747:n kaltaisen jumbojetin vuokraaminen maksaisi vähintään 2000 euroa henkilöltä, jos kyydissä olisi vähintään 150 henkeä.

Tällä kertaa kyydissä oli henkilökunnan lisäksi vain kolme henkilöä: Kanye, Kim ja kurvikaunottaren personal trainer Mel. Olihan lento Japaniin varsin pitkä.


Lentokoneen sisus oli muokattu pariskunnan tarpeisiin: sisältä löytyi makuuhuoneita, lounge-alueita ja täysikokoisia kylpyhuoneita.

Lentämisen vaikutukset ja ympäristöteemat ovat olleet viime aikoina puheenaiheena muuallakin kuin Linnan juhlissa. Monet julkisuuden henkilöt ovat kertoneet pyrkivänsä vähentämään lentämistä ja valitsemaan matkustamiseen ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.
Kim julkaisi kuvat ja videot koneesta Instagramin tarinoissaan, joten hänen seuraajillaan ei ollut mahdollisuutta kommentoida niitä. Häntä seuraa Instagramissa 121 miljoonaa käyttäjää.

Tapaus on kuitenkin herättänyt niin paljon mielipahaa, että kansa vei argumenttinsa muun muassa Twitteriin.
– Tämä on niin tuhlailevaa, että se saa minut voimaan pahoin. Jos sinulla on varaa matkustaa ilmastoystävällisesti, miksi tehdä päinvastaista? Instagram-kehuskelua varten?

– Pystyn ajattelemaan vain heidän aiheuttamaansa ympäristötuhoa. Kuinka vastenmielistä ja tarpeetonta.

– Voiko joku laskea heidän hiilijalanjälkensä?

– Kim Kardashian ja Kanye West matkustivat juuri yksityisellä Boeing 747:lla personal trainerinsa kanssa. Koska lentokoneessa kuntoilu on näköjään tärkeämpää kuin ympäristö.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt