Näyttelijätähti paljastaa totuuden suosikkielokuvan kuvauksista – joutui koskettelemaan itseään 17 tuntia miesjoukon katsellessa pienessä huoneessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätähti paljastaa totuuden suosikkielokuvan kuvauksista – joutui koskettelemaan itseään 17 tuntia miesjoukon katsellessa pienessä huoneessa

Margot Robbie avautui epämukavasta kokemuksesta vuosien jälkeen.

Julkaistu: 2.12.2018 21:11

Margot Robbie on avautunut kuuluisan Wolf of Wall Street -kohtauksen tekemisestä.

Näyttelijä Margot Robbie nousi Hollywoodin kirkkaimmalle tähtitaivaalle hittielokuvasta Wolf of Wall Street. Elokuvassa Robbie näyttelee Leonardo DiCaprion roolihahmo Jordan Belfortin Naomi-puolisoa.

Robbie on elokuvassa sivuroolissa, mutta hänet muistetaan erityisesti yhdestä varsin ronskista kohtauksesta, jossa hän yrittää vietellä aviomiehensä lastenhuoneessa. Kohtauksessa pikkuruisessa hameessa lattialla istuva Robbie esittää koskettelevansa itseään.

Kohtauksessa Margot Robbie on pukeutunut pinkkiin minimekkoon.

Nyt näyttelijä on avautunut siitä, miten puhuttanut kohtaus oikeasti tehtiin. Robbie kertoo Porter-lehdessä, että joutui peittelemään nolostumistaan, sillä hänen roolisuoritustaan seurasi valtava miesryhmä.

– Elokuvassa asiaa ei huomaa, mutta oikeasti olin pienessä makuuhuoneessa 30-hengen kuvausryhmän kanssa. Kaikki miehiä, Robbie kertoo Porterissa.

Robbie kertoo tilanteen olleen kiusallinen, mutta hänellä ei ollut vaihtoehtoja. Hän esiintyy kohtauksessa myös alasti.

– 17 tunnin ajan teeskentelin koskettelevani itseäni. Se oli todella outo tilanne, jossa jouduin hautaamaan häpeäni ja koko asian absurdiuden todella syvälle. Ja vain toimimaan, hän jatkoi.

Margotin roolihahmo käytti elokuvassa viehätysvoimaansa saadakseen mieheltään haluamansa.

Rooli oli Robbien ponnahduslauta yhdeksi halutuimmista Hollywood-kaunottarista. Sittemmin hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Suicide Squad ja I, Tonya. Tuoreimmassa elokuvassaan Mary Queen of Scots hän näyttelee kuningatar Elisabet I:tä. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 7. joulukuuta.

The Wolf of Wall Street on Martin Scorsesen tosipohjainen musta komedia pörssin ja meklareiden uskomattomasta maailmasta. Leonardo DiCaprio esittää Jordan Belfortia, joka aloitti 1980-luvulla tyhjätaskuna mutta nousi menestyksekkään pörssifirmansa johtajana käsittämättömiin rikkauksiin.

Leonardo DiCaprio esittää Wolf of Wall Streetissä pääosaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?