Viihde

Syy lähtöön selvisi: Herttuatar Meghan sai assistenttinsa kyyneliin kuuden kuukauden piinan jälkeen – Melissa, 39, jätti kirjeen ja poistui hovista pysyvästi

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin assistentin irtisanoutuminen aloitti kohujen sarjan, jota selvitellään brittihovissa edelleen.
Brittihovi vaikuttaa viimeaikaisten paljastusten valossa olevan vaikeuksissa. Joku vuotaa hovista sisäpiirin tietoa brittimedialle, joten palatsissa ollaan ryhdytty etsimään salaisten tietojen paljastelijaa.
Marraskuun alussa uutisoitiin, että herttuatar Meghanin henkilökohtainen assistentti irtisanoutui työstään yllättäen vain kuuden kuukauden jälkeen. Ilmoitus tuli tuolloin shokkina, sillä tehtävä on hyvin arvokas.

Nyt assistentti on astunut esiin. Daily Mail kertoo, että Melissa Toubati -niminen nainen erosi tehtävästään, sillä Meghanin asettamat paineet kasvoivat liian suuriksi. Brittimedian mukaan hän lopulta purskahti herttuattaren vaatimuksista kyyneliin ja ojensi tälle kirjeen irtisanoutumisestaan.


– Hänen työtehtäviinsä kohdistui valtava määrä painetta. Se oli lopulta liikaa, brittijulkaisun sisäpiirilähde kommentoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän (Melissa) sietää paljon. Meghan asetti hänelle paljon vaatimuksia, jotka saivat hänet lopulta kyyneliin, lähde jatkoi.

Lähteet ovat kuitenkin paljastaneet, että 39-vuotias Melissa on todella lahjakas persoona, jolla oli merkittävä rooli toukokuisten kuninkaallisten häiden järjestämisessä.

Melissan kerrotaan työskennelleen aiemmin kuningatar Elisabetin yksityisenä sihteerinä, jolloin hänelle annettiin lempinimi Pantteri hänen tehokkuutensa vuoksi. Hän on työskennellyt myös isoille tähdille kuten Robbie Williams ja Ayda Field.


Ennen assistenttia hovin palveluksesta irtisanoutuivat Samantha Cohen ja Edward Lane Fox. Foxin kuvaillaan olleen kuin prinssi Harryn oikea käsi, hän ehti työskennellä prinssille 15 vuoden ajan. Meghan ja Harry saavat esikoisensa keväällä.

Alettiin puhua Harryn ja Meghanin työntekijöiden joukkopaosta, jota Kensingtonin palatsin tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta.

Joukkopako ei ole ainut kohu, joka riepottelee tällä hetkellä brittihovia. Tietovuodot ovat paljastaneet täysin uuden puolen herttuaparien todellisista väleistä.

Lähteiden mukaan Harry ja Meghan muuttavat pois Kensingtonin palatsin tiluksilta, koska herttuaparien välit olisivat viilenneet. Sisäpiiritiedon mukaan muutosta on tapahtunut sekä Harryn ja prinssi Williamin, mutta myös Meghanin ja herttuatar Catherinen välillä.

Uusien tietojen mukaan herttuaparit aikovat viettää joulun erillään. William ja Catherine juhlistaisivat pyhiä Catherinen vanhempien luona ja Harry ja Meghan viettäisivät sitä kuningatar Elisabetin seurueessa.


Yksi julkisuuteen vuotaneista tarinoista kertookin, että Catherine olisi poistunut itkien morsiusneitona Sussexin herttuaparin häissä toimineen prinsessa Charlotten pukusovituksesta.
Ongelmaksi on maalailtu myös herttuattarien erilaisuutta. The Sunin analyysissä Catherine on kunnollinen, konservatiivinen ja jopa yllätyksetön, kun taas Meghan herättää huomiota ja ottaa uuden roolinsa kuninkaallisena jopa liiankin vakavasti.


Sisäpiiritietojen mukaan yksi syy tulehtuneisiin väleihin olisi prinssi Williamin etäinen käytös herttuatar Meghania kohtaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt