Ex-teinitähti selätti päihdeongelmat: Fanit ylistävät näyttelijän muuttunutta olemusta – ”Kuningatar on palannut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-teinitähti selätti päihdeongelmat: Fanit ylistävät näyttelijän muuttunutta olemusta – ”Kuningatar on palannut”

Ex-teinitähti vaikuttaa jättäneen vaikeat vuodet taakseen.

Fanit innostuivat Amanda Bynesista otetuista tuoreista valokuvista.­

2.12.2018 13:54

Entinen lapsitähti Amanda Bynes, 32, on ollut mukana monessa: erityisesti hänet muistetaan All That- ja Sisko ja sen sisko -tv-sarjoista sekä elokuvista Mistä tytöt tykkää (2003), Haaksirikkohuijaus (2005), She’s the Man (2006) ja Easy A (2010).

Lupaavasti alkanut näyttelijän ura on kuitenkin ollut useasti katkolla hänen sekoilujensa vuoksi. Vuonna 2010 näyttelijän fanit järkyttyivät, kun lapsitähti ilmoitti jättävänsä näyttelijän työt kokonaan taakseen.

Amanda Bynesin hehkuva olemus kerää faneilta kiitosta. Tämä kuva on otettu vuonna 2008.­

Bynesia on syytetty rattijuopumuksesta ja huumeiden käytöstä. Lisäksi hän on ollut monta kertaa psykiatrisessa hoidossa mielenterveysongelmien vuoksi.

Hiljattain Bynes avautui masennuksestaan Paper-lehdelle. Bynes paljasti lehdessä, kuinka hänen roolisuorituksensa teinityttönä She’s the Man -elokuvassa ajoi hänet syvän masennuksen partaalle.

– Kun elokuva ilmestyi ja näin sen, masennuin täysin 4–6 kuukauden ajaksi. En tykännyt siitä miltä näytin poikana, Bynes totesi.

Bynes kertoo haastattelussa, kuinka hänen roolisuorituksensa teinityttönä She’s the Man -elokuvassa ajoi hänet syvän masennuksen partaalle­

Nyt vaikeat ajat näyttävät kuitenkin olevan takanapäin. Paper-lehden kansikuvassa poseeranneen Bynesin tervehtynyt ja onnellinen olemus on kerännyt faneilta ylistystä Twitterissä, raportoi Unilad-verkkosivusto.

– Kuningatar on palannut. Minulla oli sinua ikävä Amanda Bynes.

– Meidän sukupolvemme sankari.

– Amanda Bynesista otettujen kuvien ei pitäisi liikuttaa minua näin paljon, mutta niin ne vain tekevät.

– Kuva, jossa hän nauraa, saa kirjaimellisesti silmäni kyyneltymään. Olen niin onnellinen, että hän voi nyt hyvin.

Bynes kertoo Paper-lehden haastattelussa olleensa viimeiset neljä vuotta kuivilla taisteltuaan pitkään huumeriippuvuuden kanssa.

–  En voi palata ajassa taaksepäin. Jos voisin, tekisin sen. Anteeksipyyntöni niille kaikille, joita olen satuttanut ja joille olen valehdellut, koska se todella syö minua sisältä käsin. Se tuntuu kamalalta, surulliselta ja ällöttävältä.

Entinen lapsitähti Amanda Bynes näyttää jättäneen vaikeat vuodet taaksensa.­

Haastattelussa hän kertoo, kuinka hän ei enää tule koskaan käyttämään huumeita ja kuinka hän ei enää kaipaa näitä piiruakaan.

– Kun olin päässyt huumeista eroon ja olin jälleen oma itseni, tajusin välittömästi, mitä olin mennyt tekemään. Se tuntui kirjaimellisesti siltä, kuin joku muu olento olisi vallannut kehoni, se tunne on hyvin kummallinen.

Näyttelijäkaunottaren tulevaisuus vaikuttaa nyt valoisalta. Näyttelijä on opiskellut viimeiset neljä vuotta muotialaa. Hän toivookin työskentelevänsä jatkossa muotisuunnittelijana sen jälkeen, kun hän on tehnyt ensin kauan odotetun paluun näyttelijänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?