Viihde

Hulppeat hääjuhlat ökypalatsissa: Intian megatähti sanoi tahdon – turvamiehet ja valokuvaajat ottivat yhteen, poliisi tuli väliin

Julkaistu:

Intia
Priyanka Chopra ja Nick Jonas menivät naimisiin Intiassa.
Quantico-rikossarjasta tuttu Bollywood-tähti Priyanka Chopra on avioitunut yhdysvaltalaislaulaja Nick Jonasin kanssa, uutisoi People-lehti.

Parin kristillinen vihkiseremonia järjestettiin lauantaina Jodhpurissa. Hinduseremonia on vuorossa sunnuntaina ja vastaanotto New Delhissä ensi viikolla.

Morsian ja sulhanen olivat pukeutuneet Ralph Laurenin pukuihin. Peoplen mukaan seremonian toimitti Jonasin isä Paul Kevin Jonas.

Heinäkuussa kihlautuneen parin häät järjestettiin Jodhpurin kuninkaallisen perheen palatsissa, josta osa on muutettu hotelliksi. Alue oli eristetty ulkopuolisilta, eikä mediaa päästetty lähelle.


Uutistoimisto Reutersin silminnäkijän mukaan paikallinen poliisi joutui puuttumaan asiaan, kun tähtiparin turvamiehet ajautuivat yhteenottoon valokuvaajien kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Chopra, 36, on yksi Bollywoodin tunnetuimmista naisnäyttelijöistä. Hän on esiintynyt uransa aikana useammassa menestyselokuvassa.

Jonas, 26, muodosti veljiensä Kevinin ja Joen kanssa The Jonas Brothers -yhtyeen vuonna 2005. Suosittu yhtye hajosi vuonna 2013.

Lähde: Reuters