Hulppeat hääjuhlat ökypalatsissa: Intian megatähti sanoi tahdon – turvamiehet ja valokuvaajat ottivat yhteen, poliisi tuli väliin - Viihde - Ilta-Sanomat

Hulppeat hääjuhlat ökypalatsissa: Intian megatähti sanoi tahdon – turvamiehet ja valokuvaajat ottivat yhteen, poliisi tuli väliin

Priyanka Chopra ja Nick Jonas menivät naimisiin Intiassa.

Nick Jonasin ja Priyanka Chopran häät järjestettiin Jodhpurissa, Intiassa 1. joulukuuta 2018.

2.12.2018 4:27

Quantico-rikossarjasta tuttu Bollywood-tähti Priyanka Chopra on avioitunut yhdysvaltalaislaulaja Nick Jonasin kanssa, uutisoi People-lehti.

Parin kristillinen vihkiseremonia järjestettiin lauantaina Jodhpurissa. Hinduseremonia on vuorossa sunnuntaina ja vastaanotto New Delhissä ensi viikolla.

Morsian ja sulhanen olivat pukeutuneet Ralph Laurenin pukuihin. Peoplen mukaan seremonian toimitti Jonasin isä Paul Kevin Jonas.

Heinäkuussa kihlautuneen parin häät järjestettiin Jodhpurin kuninkaallisen perheen palatsissa, josta osa on muutettu hotelliksi. Alue oli eristetty ulkopuolisilta, eikä mediaa päästetty lähelle.

Palatsi oli eristetty ulkopuolisilta ja medialta.

Uutistoimisto Reutersin silminnäkijän mukaan paikallinen poliisi joutui puuttumaan asiaan, kun tähtiparin turvamiehet ajautuivat yhteenottoon valokuvaajien kanssa.

Chopra, 36, on yksi Bollywoodin tunnetuimmista naisnäyttelijöistä. Hän on esiintynyt uransa aikana useammassa menestyselokuvassa.

Jonas, 26, muodosti veljiensä Kevinin ja Joen kanssa The Jonas Brothers -yhtyeen vuonna 2005. Suosittu yhtye hajosi vuonna 2013.

Jonas ja Chopra kuvattiin New Yorkissa toukokuussa 2017.

Lähde: Reuters

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?