Viihde

Punaisen maton räiske oli tehdä Lady Gagalle tepposet – asu kuulsi läpi: näppärä kikka pelasti nololta mokalta

Julkaistu:

Lady Gaga ei selvästikään astellut punaiselle matolle ensimmäistä kertaa.
Lady Gaga käänsi kaikkien katseet pelmahtaessaan punaiselle matolle Los Angelesissa torstai-iltana. Laulajatähti kuvattiin saapumassa Beverly Hilton -hotellille, missä Bradley Cooper palkittiin ohjaustyöstään A Star Is Born -elokuvassa. Myös Lady Gaga näytteli elokuvassa.

Lady Gaga oli pukeutunut tilaisuuteen pitsikuvioiseen asuun, joka jätti olkapäät paljaiksi. Kaunottaren asuvalinta ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen salamavalojen räiskeessä, sillä se kuulsi läpi.


Laulaja-näyttelijä oli kuitenkin osannut varautua kuvattavana olemiseen. Gaga oli pukenut iltapuvun alle ihonväriset alushousut ja nännilaput, jotka minimoivat tyylikkäästi kovimpienkin salamavalojen voiman.


Bradley Cooper palkittiin tilaisuudessa työstään elokuva-alalla. Tilaisuuteen saapui Lady Gagan, oikealta nimeltään Stefani Germanotan lisäksi nimeltään lisäksi useita hänen läheisiään ja kollegoitaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Palkintoa juhlistamaan saapuivat Mirror-lehden mukaan muun muassa Vince Vaughn ja hänen Kyla-vaimonsa, Ed Helms, Alyssa Milano ja Sam Elliott.


Lady Gagan elokuvaroolia A Star Is Born -elokuvassa on kehuttu laajalti. Cooper näyttelee itse miespääosaa alkoholisoituneen rocktähden ja nuoren laulajan koskettavassa rakkaustarinassa, josta povataan ensi kevään vahvaa Oscar-suosikkia.
Cooperin esikoisohjaus on peräti neljäs versio vuonna 1937 valmistuneesta klassikosta Tähti on syntynyt, joka jo itsessään pohjautui viisi vuotta aiempaan elokuvaan Menestyksen hinta. Tarinan tunnetuin versio on George Cukorin 1954 ohjaama musikaali, jonka pääosissa loistivat Judy Garland ja James Mason.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt