Viihde

Riina-Maija Palanderilta karu avautuminen Radio Novalla: ”sairaalloisen mustasukkainen” Kalle tutkii kaiken puhelinta myöten – ”Kyllähän se v*****aa”

Julkaistu: , Päivitetty:

Riina-Maija Palander kertoi lähetyksessä miehensä, ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin mustasukkaisista piirteistä.
Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimo Riina-Maija Palander kertoo Radio Novan Sunnuntaibrunssilla uusia puolia aviomiehestään. Pari elää parhaillaan etäsuhteessa: Riinis pyörittää arkea lasten kanssa Ranskassa kun Kalle asuu Suomessa.

Riinis paljasti haastattelussa myös yksityiskohtia miehensä käyttäytymisestä. Nainen kertoo, että Kalle on hyvin mustasukkainen vaimonsa tekemisistä.

– Kalle on sairaalloisen mustasukkainen. Hän nuuskii kaikki kamani ja puhelimeni. Hän soittelee kavereilleni, hän kertoo Sunnuntaibrunssilla.


Palanderit ovat puhuneet avoimesti myös siitä, että Kalle on aikaisemmin pettänyt vaimoaan. Riinis kertoo, että tilanteet turhauttavat, mutta ”ei hän voi laittaa miestään arestiinkaan”. Nainen kertoo, että pari näkee toistensa liikkumiset puhelimen gps-paikannuksen kautta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos hänellä sellainen fiilis, että hänen on pakko panna jotain mimmiä, niin huutelenko tuolta Ranskasta, että puhelimeni sijaintipalvelu kertoo sinun olevan jossain Mellunmäessä. Enhän voi tehdä mitään. Totta kai se v*tuttaa, Riina-Maija toteaa.

– Keskenmeno tuli parin viikon jälkeen, kun Kalle jäi kiinni pettämisestä vuonna 2011, hän sanoo.

Palandereilla on ennestään kolme yhteistä lasta: Oda-Sofia sekä kaksoset Romeo ja Mona-Lisa. Riina kertoi toukokuussa, että lapsia voisi olla enemmänkin. Hän on myös tuskaillut sitä, että jätti oman uransa Kallen uran vuoksi.
– Pidän lapsista ja voisin tehdä lapsia lisääkin, sillä raskausajat ovat aina sopineet minulle erinomaisesti. Itse asiassa niin hyvin, että kaverit kutsuvat minua siitostammaksi, Riina nauroi.

– Mutta Kallellahan on putket katkaistu. Teimme päätöksen asiasta yhdessä, koska kyseinen toimenpide on niin paljon helpompi tehdä miehelle kuin naiselle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt