Kidnapatun kohukaunottaren taustasta paljastui yllätys – Chloe, 21, työskenteleekin aikuisviihteen parissa: tv-ura tyssäsi kuin seinään - Viihde - Ilta-Sanomat

Kidnapatun kohukaunottaren taustasta paljastui yllätys – Chloe, 21, työskenteleekin aikuisviihteen parissa: tv-ura tyssäsi kuin seinään

Glamourmalli Chloe Aylingin tv-ura ei ottanut tuulta alleen, joten hän siirtyi aikuisviihteen pariin.

Chloe Ayling on julkaissut koettelemuksistaan kirjan ja esiintynyt lukuisissa tv-ohjelmissa. Ystävät ovat kuitenkin kertoneet brittilehdille, ettei mallikaunotar ole tienannut tv-töillä niin paljon rahaa kuin oli olettanut.­

29.11.2018 20:18

Malli Chloe Aylingin elämää on seurattu tiiviisti kansainvälisessä mediassa. Viime vuonna julkisuuteen levisi tieto brittimallin kidnappauksesta Italiassa. 21-vuotias Ayling kertoi tuolloin viranomaisille joutuneensa siepatuksi heinäkuussa Pohjois-Italiassa, jonne hän oli matkustanut työn perässä.

Aylingin mukaan hänet oli houkuteltu heinäkuussa 2017 mallikuvauksiin Milanoon, minkä jälkeen häntä pidettiin vankina kuuden päivän ajan. Naisen asianajajan mukaan kyseessä oli juoni, jonka tarkoituksena oli myydä Ayling nettihuutokaupalla seksiorjaksi, ellei sieppaajien lunnasvaatimukseen suostuttaisi.

Chloe Aylingin tv-ura ei lähtenyt niin vinhaan lentoon kuin hän olisi toivonut. Niinpä hän juttelee nyt aikuisviihdesivustolla miesten kanssa.­

Aylingin kidnapannut mies tuomittiin 16 vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen.

Mallikaunottaresta on tullut kotimaassaan julkkis ja hän on esiintynyt lukuisissa tv-sarjoissa. Hiljattain Ayling osallistui brittien julkkis Big Brotheriin, mutta sen jälkeen työrintamalla on ollut hiljaisempaa.

Chloe Ayling on kertonut, että hän oli sieppauksensa aikana varma, että kuolisi. Yhden lapsen äiti kertoi toivoneensa ainoastaan, ettei hän joutui kärsimään vaan kaikki olisi nopeasti ohi.­

Nyt Daily Mail kertoo, että Ayling kustantaa somessa esittelemänsä hulppean elämäntyylin aivan muilla kuin tv-töillä. Lehden tietojen mukaan Ayling työskentelee aikuisviihdettä tekevässä yrityksessä. Miehet voivat keskustella kaunottaren kanssa nettikameran välityksellä ja pulittaa eroottissävytteisestä juttutuokiosta noin kaksi euroa minuutilta.

Lehden mukaan nettikamerasessioita tarjoavat naiset muun muassa riisuutuvat kameran edessä. Jos mies haluaa keskustella Aylingin kanssa privaatisti, hinta pomppaa hieman yli kolmen euron per minuutti.

Daily Mail kuvailee, ettei Ayling ole puhunut uudesta työpaikastaan julkisuudessa, mutta ei toisaalta ole myöskään salaillut sitä. Hänen kuviaan käytetään aikuisviihdesivustolla ja sen Twitter-tilillä.

Aikuisviihdesivustolta kommentoidaan Daily Mailille, että Ayling esiintyy nettikameran edessä kerran viikossa. Hän ei esiinny alasti, eikä juttele miesten kanssa seksistä.

– Hän halusi olla yhteydessä faneihinsa ja miehet maksavat päästäkseen juttelemaan hänelle, sivusto kertoo.

Aylingin managerin Alistar Sington kertoo lehdelle, ettei hän enää työskentele mallikaunottaren kanssa. Manageri sanoo auttaneensa Aylingia urallaan alusta asti, mutta heidän sopimusehtoihinsa kuuluu se, että yhteistyö loppuu, jos Ayling palaa tekemään glamourmallin töitä.

– Chloe on päättänyt palata siihen työhön, ja sen takia olemme päättäneet, ettemme enää edusta häntä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?