Viihde

Vauva tulossa! Manuela Bosco, 36, ja Tuure Kilpeläinen, 48, saapuivat säteillen punaiselle matolle – asu paljasti vauvavatsan

Julkaistu:

vauvauutinen
Taiteilijapariskunta Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen kertoivat olevansa onnellisia perheenlisäyksestä.
Näyttelijä-taiteilija Manuela Bosco, 36, ja hänen aviomiehensä muusikko Tuure Kilpeläinen, 48, saapuivat keskiviikkoiltana pidettyyn Swingers-elokuvan ensi-iltaan onnea hehkuen. Onnellinen pariskunta paljasti odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Boscolla on ennestään vuonna 2014 syntynyt tytär ja vuonna 2016 syntynyt poika aiemmasta liitostaan näyttelijä Kasimir Baltzarin kanssa. Kilpeläisellä puolestaan on kaksi tytärtä vuonna 2010 päättyneestä liitostaan.

Hymyileväinen pariskunta kertoi pienokaisen lasketun ajan olevan ensi vuoden puolella. He kertoivat tietävänsä uuden tulokkaan sukupuolen, mutta eivät tahtoneet paljastaa sitä vielä julkisuuteen.

– Olen voinut ihan kohtalaisesti. Kyllä sen tuntee, että tämä on jo kolmas raskauteni, Bosco kertoi voinnistaan ja jatkoi:
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minulle tulee koko ajan ikää lisää, niin kyllä se vaikuttaa tähän raskauteenkin. Tietenkin nyt on myös paljon enemmän härdelliä. Ihan hyvin olen kuitenkin voinut ja olen tehnyt aika paljon töitä ja teenkin vielä tässä.

– Niin ihan sikana (teet töitä), Kilpeläinen kommentoi hymyillen vieressä.


Pari kertoi sisarusten ottaneen uutisen vauvasta hyvin vastaan.

– Kaikki ovat ottaneet (uutisen) hyvin. Onhan tämä vielä kaikille vähän arvoitus, kun vauva on vielä tuolla sisäpuolella, Bosco sanoi.

– Tämä odotusaikahan on siitä nerokasta, kun kaikki ehtivät tottua tilanteeseen. Kyllä he ovat fiiliksissä, Kilpeläinen puolestaan sanoi.

Entä vieläkö isäksi kolmatta kertaa tulevalla Kilpeläisellä on vaipanvaihtotaidot hallussa?

– Eihän sitä unohda. Sehän on kuin fillarilla ajo, että kyllä se pysyy mielessä. Tai katsotaan, en tiedä, jos tämän vuosituhannen vaipat ovat jotenkin erilaisia, Kilpeläinen naurahti.

Kilpeläinen ja Bosco ovat seurustelleet viime syksystä saakka. Pariskunta avioitui tämän vuoden puolella. Vaikka pari on pitänyt yhtä vasta reilun vuoden, he ovat kuitenkin tunteneet toisensa jo pitkään.

Swingers-elokuva elokuvateattereissa ympäri maan perjantaina 30.11.

Edit: Jutusta korjattu Kasimir Baltzarin sukunimen kirjoitusasu 29.11. klo 10.40

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt