Näyttelijäkaunotar puhuu liitostaan 25 vuotta vanhempaan mieheensä: ”Meillä on erittäin avoin suhde” - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijäkaunotar puhuu liitostaan 25 vuotta vanhempaan mieheensä: ”Meillä on erittäin avoin suhde”

Oscar-palkittu Catherine Zeta-Jones paljasti avioliittonsa 25 vuotta vanhemman miehensä kanssa olevan ”avoin ja rehellinen”.

28.11.2018 16:11

Näyttelijäpariskunta Catherine Zeta-Jones ja Michael Douglas avioituivat vuonna 2000 New Yorkissa. Heidän esikoisensa syntyi jo ennen häitä, ja toinen lapsi vuonna 2003.

Pariskunnan liitto on ollut häistä asti yksi Hollywoodin seuratuimpia ja tunnetuimpia. Erityisesti 49-vuotiaan Zeta-Jonesin ja 74-vuotiaan Douglasin 25 vuoden ikäero on aina aika ajoin tapetilla.

Nyt Zeta-Jones raottaa vihdoin salaisuuden verhoa kohutun avioliittonsa ympärillä. Zeta-Jones oli yhdysvaltalaisessa Today-uutisohjelmassa puhumassa liitostaan.

Michael Douglas sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle marraskuussa 2018.­

– Olen todella onnellinen, että olemme pysyneet viimeiset 20 vuotta yhdessä, Zeta-Jones hehkutti Fox Newsin mukaan.

– Se on ollut mahtavaa, mutta se on minulle käsittämätön ajatus, että olisi vain yhden ihmisen kanssa 18 vuotta. Se ei ole ruusuilla tanssimista joka päivä, Zeta-Jones kuvailee.

– Meillä on Michaelin kanssa erittäin avoin suhde. Täytyy olla avoin ja rehellinen ja puhua niistäkin asioista, joista ihmiset eivät yleensä puhu, Zeta-Jones selittää.

Pariskunta oli lähellä eroa vuonna 2013. Perheeseen toivat murhetta Douglasin sairastama kurkkusyöpä sekä Zeta-Jonesilla vuonna 2011 todettu kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Tällä hetkellä Douglas voi Zeta-Jonesin mukaan erittäin hyvin.

Avioliitto rakoili hetkellisesti myös Douglasin saamien syytteiden vuoksi. Tammikuussa toimittaja Susan Braudy väitti Douglasin tyydyttäneen itseään hänen edessään kesken kokouksen. Tapahtumat sijoittuivat 80-luvulle.

Douglas kiisti syytteet tiukasti. Zeta-Jones kertoo Todayn haastattelussa syytteiden vaikuttaneen koko perheeseen.

– Lapseni ja minä olimme todella järkyttyneitä niistä väitteistä. Nainen ilmestyi tyhjästä ja syytti miestäni. Minulla oli erittäin iso keskustelu mieheni ja lasten kanssa. Sanoin, että ymmärtääkö hän mitä tapahtuu, jos paljastuu lisää tällaisia asioita, Zeta-Jones kertoo.

Oscar-palkittu Douglas tunnetaan muun muassa elokuvista Vihreän timantin metsästys, Wall Street – rahan ja vallan katu, Ruusujen sota, Basic Instinct – vaiston varassa ja Rankka päivä.

Zeta-Jones puolestaan nappasi Oscar-palkinnon Chicago-elokuvan parhaasta sivuosasta. Hänen läpimurtonsa tapahtui elokuvassa Zorron naamio vuonna 1998.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?