Malesian kuningas tapasi 25-vuotiaan kuvankauniin Oksanan ja hullaantui täysin – venäläismallin elämä mullistui hetkessä

Venäläinen kauneuskuningatar avioitui Kelatanin sulttaanin Muhammad Faris Petran kanssa näyttävissä menoissa.

Melesian kuningas Muhammad V meni naimisiin venäläiskaunottaren kanssa.

28.11.2018 10:19

Entinen missikaunotar Oksana Voevodina, 25, on avioitunut Kelatanin sulttaanin ja Malesian kuninkaan Muhammad V:n kanssa, kertovat kansainväliset uutissivustot.

Venäläiset uutistoimistot Ria Novosti ja Sputnik News ja malesialaislehdet kertovat, että entinen Miss Moskova ja Muhammad V, 49, vihittiin Moskovassa näyttävin menoin. Moscow Times -lehden mukaan hääjuhla pidettiin visusti salassa medialta, mutta sosiaalisessa mediassa on kiertänyt häävieraiden ottamia kuvia vihkiseremoniasta.

Yahoo News kertoo, ettei virallista tiedotetta Muhammad V:n avioitumisesta ole julkaistu.

Morsian pukeutui näyttävään hääpukuun, joka oli kirjailtu hopeisilla koristella. Lehtitietojen mukaan häissä yhdisteltiin perinteisiä malesialaisia ja venäläisiä hääperinteitä. Malesialainen uutissivusto Rakyatku kertoo Oksanan kääntyneen islaminuskoon ja käyttävän jatkossa nimeä Rihana.

Malesialaiset ovat onnitelleet vuolaasti hääparia Twitterissä ja ylistäneet kaunista morsianta upeaksi kuningattareksi.

Moscow Times kertoo, ettei Muhammad V:n ja Oksanan suhteen alkutaipaleesta tiedetä juuri mitään. Pari ei ole kommentoinut suhdettaan julkisuudessa ja epäselvää on, milloin he tapasivat ensimmäisen kerran.

Oksana kruunattiin Miss Moskovaksi vuonna 2015 ja hän on voittonsa jälkeen luonut menestyksekästä mallinuraa muun muassa Kiinassa ja Thaimaassa.

Hän on kertonut haastatteluissa olleensa nuorempana rämäpäinen poikatyttö, joka rakasti BMX-pyöriä ja skeittaavia poikia. Oksana on kuvaillut innostuneensa kauneuskilpailuista vasta yliopistossa.

– Olin luokan pisin ja hoikin ja olin siitä hieman huolissani. Vasta yliopistossa ymmärsin, että sehän on vahvuuteni.

Muhammad V, 49, seurasi isäänsä Ismail Petraa Kelatanin sulttaaniksi vuonna 2010. Malesian kuninkaanvirka on kiertävä ja hän astui virkaan vuonna 2016.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?