rac

Kuvankaunis Aquaman-näyttelijä varasti show’n ensi-illassa – ”Näin tämän puvun tulevan esiin, ja leukani loksahti”

Julkaistu:

Lontoo
Amber Heard käänsi katseet maanantaina Lontoossa.
Kuvankaunis yhdysvaltalaisnäyttelijä Amber Heard loksautti leuat uuden Aquaman-elokuvan ensi-illassa Lontoossa.

Heard oli selvästi saanut inspiraatiota roolihahmoltaan Meralta, kun hän pelmahti siniselle matolle todella näyttävässä vihreässä puvussa. Asukokonaisuuden täydensi uimalakkimainen päähine.

Hollywood-tähti Johnny Deppin kanssa naimisissa 2015–2017 ollut Heard paljasti toimittajille, että hän oli nähnyt puvun ensimmäisen kerran Valentinon muotishow’ssa Pariisissa.

– Näin tämän puvun tulevan esiin, ja leukani loksahti. Katsoin lähellä istunutta stylistiäni, joka muodosti huulillaan sanat ”Herranjumala”, ja mielestäni minä muodostin samat sanat samaan aikaan. Tiesin, että se oli minua varten, näyttelijä kertaa.


Muun muassa Rommipäiväkirjasta ja Magic Mike XXL:stä tuttu Heard myöntää, ettei hän aluksi ollut kovin innoissaan supersankarielokuvan tekemisestä.

– Itse asiassa olin aika allerginen ajatukselle. Minulla on erittäin rajallinen kokemus siitä maailmasta, enkä intuitiivisesti nähnyt, miten sen pitäisi vedota minuun, hän toteaa.

– Olen kiinnostunut monimutkaisista ja vivahteikkaista rooleista, jotka esittävät naiset tarkemmilla ja orgaanisemmilla tavoilla. Ja sitten luojat soittivat minulle ja kertoivat hahmon olevan soturikuningatar. Minä vastasin ”OK, olen kiinnostunut”.

Elokuvan pääosassa nähdään Game of Thrones -tähti Jason Momoa.


Lähde: Reuters