Huhut herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn muuton syistä vellovat valtoimenaan – onko taustalla perheiden viilentyneet välit? - Viihde - Ilta-Sanomat

Huhut herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn muuton syistä vellovat valtoimenaan – onko taustalla perheiden viilentyneet välit?

Williamin ja Harry eivät jatkossa ole enää naapureita, sillä Harry ja herttuatar Meghan muuttavat Windsorin linnan mailla sijaitsevaan Frogmore Cottageen.

Julkaistu: 25.11.2018 12:20

Sussexin herttuapari muuttaa Windsorin linnan tiluksilla sijaitsevaan Frogmore Cottageen vuoden alussa.

Sussexin herttuapari muuttaa pois Kensingtonin palatsista vuoden alussa, kertovat brittimediat. Asiasta uutisoineen Daily Mailin ja uutiskanava Sky Newsin mukaan herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn uusi koti on Windsorin linnan tiluksilla sijaitseva Frogmore Cottage.

Nyt brittimediat ovat heränneet huoleen, että onko muuton taustalla jotakin enemmän. Muutto tarkoittaa sitä, että herttuapari asustelee jatkossa melko kaukana esimerkiksi prinssi Harryn veljestä prinssi Williamista ja herttuatar Catherinesta, sekä heidän lapsistaan prinsessa Charlottesta, prinssi Georgesta ja prinssi Louisista.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin arkea seurataan tarkkaan brittimedioissa.

Veljesten kerrotaan olleen hyvin läheisiä heidän kasvaessaan. Nyt heidän väliensä huhutaan rakoilevan. Brittilehti Daily Mail vihjaa, että tämä saattaisi johtua heidän vaimoistaan. Väite pohjaa huhuihin kuninkaallisten lähipiiristä.

– Catherine ja Meghan ovat hyvin erilaisia ihmisiä, lähde kertoo.

– He eivät oikein tule toimeen keskenään.

The Independent -lehden mukaan veljekset ovat tyytyväisiä saadessaan muuton myötä enemmän omaa tilaa perheilleen ja etäisyyttä toisiinsa.

– Alkuperäinen suunnitelma oli, että Meghan ja Harry muuttaisivat Kensington palatsin tiluksille toiseen asuntoon, mutta veljesten välillä on ollut jännitettä. Nyt Harry ja Meghan eivät halua asua Williamin ja Catherinen naapurissa, vaan haluavat lähteä omille teilleen, lähde lähipiiristä sanoi The Sunille.

Mirror-lehti kuitenkin raportoi, että muuton syyt ovat käytännönläheiset eikä suinkaan välien riitaantuminen, kuten brittimedioissa on uutisoitu. Pariskunta yksinkertaisesti tarvitsee isomman asunnon.

– Koska Meghan on raskaana, pariskunnan ei ollut enää mahdollista jäädä Nottigham Cottageen, sillä se on hyvin pieni ja mikään tiluksilla sijaitsevista isommista asunnoista ei ollut vapaana, lähde kommentoi Mirror-lehdelle.

Uusi koti ja suurempi asunto tekevät helpommaksi sen, että herttuatar Meghanin äiti Doria voi toimia lapsenvahtina.

– Doria tulee viettämään heidän luonaan pitkiä aikoja, ja he tarvitsivat isomman asunnon, lähde pohti.

Frogmore Cottagessa on kymmenen makuuhuonetta, kun pariskunnan nykyisessä asuinpaikassa niitä on vain kaksi.

Harryn ja Meghanin nykyinen asumus Kensingtonin palatsin tiluksilla kuitenkin kalpenee Catherinen ja Williamin asunnon rinnalla. Heidän kodissaan kerrotaan olevan 22 huonetta ja asunto on hiljattain remontoitu 4,5 miljoonalla punnalla eli yli 5 miljoonalla eurolla.

Harryn ja Meghanin uusi koti on lahja kuningatar Elisabetilta.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uusi koti on peräisin 1800-luvulta, ja se sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Lontoon ydinkeskustasta ja Kensingtonin palatsista. Asunto on lahja kuningatar Elisabetilta.

Frogmore Cottagea kunnostetaan tällä hetkellä urakalla, jotta se täyttäisi parin vaatimukset.

Pariskunnan kerrottaan valinnen muuttaa Windsoriin, koska ”paikka on heille tärkeä. Täällä he menivät naimisiin”.

Pari vihittiin Widsorin linnassa Pyhän Yrjön kappelissa 19. toukokuuta. Juhlien jatkopaikkana toimi Windsorin linnan mailla sijaitseva Frogmore House.

Huhut Catherinen ja Meghanin jännittyneistä väleistä ovat velloneen valtoimenaan jo kuukausia.

Herttuatar Meghanin suorasanaisen käytöksen kerrotaan myös ravistelleen hovia ja kuninkaallista perhettä. Aiemmin tässä kuussa huhuttiin, että kuningatar Elisabetin olisi täytynyt puhutella prinssi Harryä Meghanin asenteesta ennen häitä. Huhujen mukaan heillä olisi ollut erimielisyyttä siitä, mitä tiaraa Meghan käyttäisi häissä.

Tomeran Meghanin on kerrottu aiemmin olevan hovin mielestä turhankin innokas työskentelijä. Hänen kerrotaan heräävän jo aamuyöllä ja laittavan innokkaasti omia ehdotuksiaan eteenpäin.

Meghan kieltäytyy myös noudattamasta tiukkaa etikettiä. Häntä on toistuvasti kehotettu pukeutumaan kuin kuninkaallinen.

Hovista kieltäydyttiin tuoreeltaan kommentoimasta huhuja jännittyneistä väleistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?