Salkkarit-kaunotar täyttää vuosia – fanit riehaantuivat luksushotellissa otetusta sänkykuvasta: ”Näytät ihan Kylie Jenneriltä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-kaunotar täyttää vuosia – fanit riehaantuivat luksushotellissa otetusta sänkykuvasta: ”Näytät ihan Kylie Jenneriltä”

Näyttelijä Eva Adamson julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi kuvan, jossa hän näyttää fanien mielestä aivan sometähti Kylie Jenneriltä.

Eva Adamson on ollut suosikkisarja Salatuissa elämissä mukana vuodesta 2017 alkaen.­

24.11.2018 19:08

Näyttelijä-laulaja Eva Adamson on tullut tutuksi suomalaisten rakastamasta Salatut elämät -sarjasta. Adamson on esittänyt sarjassa Tiina Järvistä vuodesta 2017 asti.

Lauantaina Adamson julkaisi Instagramissa seuraajilleen syntymäpäiväkuvan, sillä kaunotar täyttää 21 vuotta.

Otoksessa Adamson on sängyssä ja pitelee synttäri-ilmapalloja hymyillen käsissään. Paikaksi hän on merkinnyt Hotel Kämpin, joka on Pohjoisesplanadilla Helsingin keskustassa sijaitseva tunnettu hotelli.

– Aina 21-vuotias, Adamson naureskelee kuvatekstissä.

Adamsonilla on runsas määrä faneja, sillä pelkästään Instagramissa häntä seuraa 25 000 ihmistä. Hänelle onkin satanut syntymäpäiväonnitteluja pitkin päivää.

Onnittelujen lisäksi fanit hämmästelivät Adamsonin yhdennäköisyyttä megastara Kylie Jennerin kanssa.

– Näytät tässä ihan Kylie Jenneriltä. Paitsi tietysti kauniimmalta, kommenteissa hehkutettiin.

Somepersoona ja tv-tähti Kylie Jenner on kuuluisan Kardashian-perheen nuorimmainen, joka on tienannut sosiaalisella medialla uskomattoman omaisuuden.

Instagramissa Jenneriä seuraa aktiivisesti peräti 120 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Lue lisää: Kylie Jenner, 20, poseeraa kuuluisan talouslehden kannessa – tienannut lähes miljardin: saattaa päästä ensi vuonna historiankirjoihin

Eva Adamson (kuvassa vasemmalla) ja Sofia Arasola tulivat sekoittamaan pakkaa Salattuihin elämiin.­

Adamson on kertonut IS:lle lähteneensä mukaan Salattuihin elämiin suurella ilolla. Hänen kanssaan yhtä aikaa aloitti myös Sofia Arasola (kuvassa oikealla).

– Ajattelin, että tämä on todella tiivis porukka, ja että olisin ihan ulkopuolinen, mutta kaikki ovat ottaneet mut avosylin vastaan.

Näyttelemisen lisäksi Adamson on harrastanut pitkään tanssia, ja myös laulaminen on hänellä lähellä sydäntä.

– Mä vaan rakastan esiintyä! tamperelaiskaunotar hehkuttaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?