Miehet hemmottelevat Jordania, 28, ylellisillä matkoilla ja lahjoilla – pitää sokerideittailua naisia voimaannuttavana: ”Olen ylpeästi feministi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miehet hemmottelevat Jordania, 28, ylellisillä matkoilla ja lahjoilla – pitää sokerideittailua naisia voimaannuttavana: ”Olen ylpeästi feministi”

Jordan Taylor kustantaa ylellisen elämäntyylinsä sokerideittailulla. Hänen mielestään se on voimaannuttavaa.

Jordan Taylor kokee rahan ja kalliiden lahjojen saamisen voimaannuttavana.

23.11.2018 16:24

Amerikan Connecticutista kotoisin Jordan Taylor nauttii varsinaisesta luksuselämästä – kiitos kaiken kustantavan sugar daddyn eli sokeri-isukin.

28-vuotias Taylor kertoo uutistoimisto Catersille saaneensa nykyiseltä sugar daddyltään yhteensä yli 22 000 euroa. Nainen onkin viettänyt viimeiset neljä vuotta lomaillen eksoottisissa lomakohteissa samalla kun hänen sponsorinsa kustantaa Taylorin opinnot Yalen yliopistossa.

Connecticutista kotoisin oleva Jordan Taylor antaa sugar daddyn kustantaa opintonsa ja elämäntyylinsä.

Sokeri-isukki on kustantanut myös Taylorin opintoja yliopistossa.

Taylorin mielestä hänen elämäntyylinsä ei ole laisinkaan ylellinen. Hän kertoo käyttävänsä seuranhakusivustoja vain hemmotellakseen itseään ja parantavan itseään feministinä.

– Naisen ei tarvitse olla pinup- tai Playboy-tyttö ollakseen sugar baby, Taylor täräyttää.

– Tämäntyylinen deittailu voimaannuttaa naisia ja olen ylpeästi feministi.

Jordan viettää aikaa sugar daddyn kanssa rahaa vastaan.

Taylor kertoo, että hänellä on ollut sugar daddyja parikymppisestä asti. Nainen uskoo, että raha ja lahjaksi saadut lomamatkat tekevät hänestä itsenäisemmän naisen.

– Naisten täytyy alkaa sanomaan selkeämmin, mitä he haluavat. Se koskee myös parisuhteita.

– Naiset tienaavat vähemmän, joten minun täytyy tasata tilit jotenkin.

Taylorin mielestä naisen ei tarvitse olla Playboy-malli saadakseen sponsoreita.

Sokerideittailu voi päättyä huonosti

Sokerideittailu ei ole mikään vaaraton ilmiö, vaan helpon rahan toivossa alkanut deittailu voi päätyä väkivaltaisen rikoksen uhriksi joutumiseen.

Asia nousi ajankohtaiseksi, kun Sisä-Suomen poliisi kertoi, että se tutkii 17-vuotiaan tytön epäiltyä raiskausta, johon liittyy sokerideittailu eli sugardating. Sisä-Suomen poliisin tutkinnasta kertoi Yle.

Sokerideittailulla tarkoitetaan sitä, että varakas vanhempi henkilö antaa nuorelle rahaa tai lahjoja, joihin nuorella ei muuten olisi mahdollisuutta. Vanhempi mies (sugar daddy) siis tukee nuorempaa naista (sugar babe) taloudellisesti.

– Ilmiössä on kyse siitä, että haetaan rahoittajaa eli sponssia itselle. Se ei sinänsä ole laitonta. Mutta jos saa säännöllistä tuloa, varmaan verottaja on sitä mieltä, että pitäisi maksaa myös veroa, rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson kertoi IS:lle.

Mitä vaaroja sokerideittailusta on?

– Moni nuori sokerideittailua harrastava nainen saattaa ajatella, että kyse on helposta tavasta hankkia rahaa. Mutta jos ei maksa veroja, ei synny myöskään sosiaaliturvaa. Elämään voi tulla myös muita ongelmia. Jos on vakioasiakkaita ja epäillään sitä, että rahalahjojen vastikkeeksi tarjotaan seksipalveluja, voi syntyä tilanne, jossa on kyse prostituutiosta, Eriksson sanoi.

– Tämä voi taas johtaa rikostutkintaan. Sinänsä prostituutio ei ole rikos, mutta jos esimerkiksi vakioasiakas järjestää asunnon naiselle, jossa tätä toimintaa harrastetaan, niin kyse voi olla toiminnan edistämisestä eli parituksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?