Madonna esitteli kaikki kuusi lastaan yhdessä ja samassa kuvassa – vuodattaa kiitollisuuttaan: ”Lapseni ovat johdattaneet minua”

Julkaistu:

Madonna vuodatti kiitollisuuttaan. Lapset ovat tähden mukaan ohjanneet häntä tiellään.
Madonna julkaisi Instagramissa harvinaisen kuvan, jossa kaikki kuusi hänen lastaan poseeraavat yhdessä.

– Tästä olen kaikkein kiitollisin. Lapseni ovat johdattaneet minua tielläni ja avanneet ovia, joista en olisi aiemmin voinut kuvitella meneväni. Maine, kunnia, ja ennätysten rikkominen ei koskaan merkitse yhtä paljon kuin tämä, mitä arvostan kaikkein eniten, äiti vuodatti kiitollisuuttaan kuvan teksteissä.

Samassa kuvassa nähdään pojat Rocco ja David sekä tyttäret Lourdes, Mercy James ja kaksoset Estere ja Stella.

Madonna ei ole esitellyt lapsiaan juurikaan yhdessä.
Hänen biologisia lapsiaan ovat Lourdes ja Rocco. Rocco-pojan hän sai entisen aviomiehensä Guy Ritchien kanssa, ja Lourdesin isä taas on kuubalainen Carlos Leon.

Kuva on otettu Malawissa, josta Madonna adoptoi kaksoset ja Mercy Jonesin sekä Davidin. Madonnan adoptiokuviot ovat olleet epäselviä, ja hänen ympärillään on kuohunut toistuvasti.

Kaksostyttöjen adoption jälkeen lasten isä väitti tulleensa harhaan johdetuksi. Hän oli luullut, että kyseessä on vain väliaikainen ratkaisu.
– Minulle kerrottiin alussa, että Esther ja Stella menevät asumaan rikkaan naisen luo ulkomaille, ja että hän antaa heille kunnon koulutuksen ja palauttaa heidät sitten minulle, asumaan kanssani ja auttamaan perhettäni, Daily Mail kertoo Mwalen sanoneen.

– Hyväksyin heidän lähtönsä ulkomaille, mutta minulle sanottiin että he myös tulisivat takaisin. He ovat aina lapsiani ja minä olen aina heidän isänsä, hän jatkaa.
Malawissa Esther ja Stella asuivat orpokodissa, sillä heidän äitinsä kuoli synnytyksessä. Mwalen kerrotaan menneen uusiin naimisiin naapurikylässä ja hylänneen kaksoset. Mies kiistää väitteet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt