Pete Parkkonen analysoi vartaloaan Anna-lehdessä: ”Olen aika lailla täydellinen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pete Parkkonen analysoi vartaloaan Anna-lehdessä: ”Olen aika lailla täydellinen”

Laulaja Pete Parkkonen, 28, pohtii tuoreimmassa Anna-lehdessä suhdettaan ruumiiseensa ja mieleensä.

Pete Parkkonen­

22.11.2018 15:45

Laulaja Pete Parkkonen, 28, puhuu uusimmassa Anna-lehdessä muun muassa suhteestaan ruumiiseensa ja mieleensä.

– Olen täysin sinut kroppani kanssa. Olen aika lailla täydellinen. Minun ennustepituuteni oli 183 senttiä, mutta 176,9 on ihan kiva pituus, Parkkonen sanoo Anna-lehden haastattelussa.

Hän kertoo lehdelle harrastaneensa liikuntaa aina paljon, sillä oppi kotoaan, että urheileminen on kuin rahan laittamista pankkiin. Laulaja kertoo haastattelussa myös tunnusmerkistään: suurista kiharista hiuksistaan. Hän kertoo käyvänsä luottoparturillaan muutaman kerran vuodessa, jolloin hän saa parturiltaan hyviä hoitoaineita ja -ohjeita hiustensa laittamiseen. Parkkonen muistuttaa myös oikeanlaisten vaatteiden olevan tärkeä osa olemustaan.

Parkkonen heittäytyi esiintymään Tähdet tähdet -ohjelman finaalissa joulukuussa 2017. Parkkonen voitti ohjelman edelliskauden vuonna 2016.­

Parkkonen nousi seksisymbolin maineeseen joulukuussa 2016, kun hänen roisi, paljasta pintaa sisältävä, Kohta sataa -musiikkivideonsa julkaistiin.

– Totta kai tiesin jo etukäteen, että paljastavista suihkukuvista tulisi kohua ja minut esineellistettäisiin, Parkkonen sanoo Anna-lehdelle.

  • Pete Parkkosen Kohta sataa -musiikkivideo alla olevalla videolla:

Parkkonen sanoo silti, ettei osannut kuvitella, kuinka paljon saisi kuulla musiikkivideosta vielä tänäkin päivänä. Parkkonen toteaa lehdelle, että hänestä kaikki tavallinen huulenheitto on ok, mutta hän ei pidä siitä, että häntä tulla kähmimään. Parkkonen toteaa, että naisten kokemasta ahdistelusta puhutaan paljon, mutta miesten kokemasta ei niinkään. Muistuttaa, että julkinen rooli ei oikeuta kyseiseen käytökseen.

– Miehiin kohdistuva häirintä on valitettavan yleistä, hyvin ikävää ja turhauttavaa. Ei tunnu kivalta, kun tullaan kähmimään ja puristelemaan esimerkiksi takapuolesta keikoilla tai ravintoloissa. Ja siinä pitäisi hymyillä vaan ystävällisesti!

– Onneksi minulla on kantava ääni ja sanon tiukasti, että näpit irti, älä tee noin. Tavallisesti se tehoaa, Parkkonen sanoo Anna-lehdelle.

Viime keväänä Parkkonen kertoi YouTube-tähti Miklun videolla, kuinka saa naisfaneilta huomiota keikoillaan. Hän kertoi saavansa keikoillaan erilaista tavaraa niskaansa.

– Joka keikka jotain lentää lavalle. Onneksi ei mitään kaljapullon muotoista tavaraa eikä mitään lasista tavaraa. Enemmän pehmeää, Parkkonen kertoi tuolloin.

– Se on aika naisvoittoista, joka heittää sitä tavaraa. Se on paitaa, pikkuhousuja, kirjeitä, pehmoleluja ja ruusuja, hän sanoi.

Pete Parkkonen esittämässä Kohta sataa -kappalettaan Putouksessa tammikuussa 2017.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?