Nyt löytyi todellinen Kauniit ja rohkeat -fani – Sammie löi Brooken näyttelijän ällikällä, ottaisitko sinä tällaisen tatuoinnin? - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt löytyi todellinen Kauniit ja rohkeat -fani – Sammie löi Brooken näyttelijän ällikällä, ottaisitko sinä tällaisen tatuoinnin?

Julkaistu: 21.11.2018 21:05

Brooke Logania sarjassa näyttelevä Katherine Kelly Lang ylistää tatuointia.

Kauniit ja rohkeat -sarjan tosifani Sammie Soutter heitti kaiken peliin, ja otti tatuoinnin, jossa on kaikki sarjan ikonisimmat kasvot. Sammien kättä koristaa Ericin, Stephanien ja Brooken eli John McCookin, Susan Flanneryn ja Katherine Kelly Langin kasvot. Kasvot on piirretty käteen tarkasti.

Brooken alkuperäinen esittäjä Katherine Kelly Lang jakoi Sammien videon tatuoinnista Instagramissaan.

– Wow, tämä on uskomaton tatuointi, näyttelijä ylisti.

Kuva ei ole Sammie Soutterin kertoman mukaan vielä valmis.

– Olen utelias näkemään, miltä tatuointi lopulta näyttää, Katherine Kelly Lang toteaa ja kiittää kunniasta.

Tähden fanit kehuvat tatuointia kommenttikentässä upeaksi.

Sammie Soutter kertoo vlogissaan päässeensä Kauniiden ja rohkeiden fanitapahtumaan Sydneyssä, johon kokoontuivat yksitoista sarjan tähteä.

– Ellette tiennyt, niin olen ollut suuri fani jo pitkään aikaan. Olen katsonut sarjaa 20 vuotta. Ette edes ymmärrä, kuinka paljon rakastan sarjaa, hän kertoo.

Kauniit ja rohkeat on ollut suomalaisten suosikki vuosia.

Sarja on ollut supersuosittu Suomessakin. Suosittua Kauniit ja rohkeat -sarjaa alettiin näyttää täällä vuonna 1992. Se oli Suomen ensimmäinen päivittäinen saippuasarja, ja sitä katsottiin enemmän kuin mitään muuta tv-ohjelmaa.

Katherine Kelly Lang eli Brooke Logan Forrester sai myös kasvonsa Sammie Katen käteen.

Sarjaa seurasi liki miljoonayleisö aina vauvasta vaariin, mutta erityisesti se oli varttuneempien naisten sekä koulutyttöjen mieleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?